296
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Emeğine sağlık türkleydi herzamanki gibi harikalar yaratmışsın paylaşım için tşk ederim
Çok Tesekür ederim Elagözlüm gönlüne saglık beyendigine sevindim canım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
BU HARİKAAAA PAYLAŞIM İCİN COK TSKLERR NEHİRCİGİM ....SÜPERSİNNNNN
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
SAGOLASIN EFSUN GONLUM O GÜZEL DUYGULARINA VE CANINA TESEKÜR EDIYORUM ALLAHIMIN ÖZEL YARATILMIS CAN KUSLARIM BENIM AC YÜREGINI DOLU DOLU SEVGILERIMI YOLLUYORUM SANA ANAMIN KIZI
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
diğer başlıktaki önizleme eklenmişti buraya galiba...sadece fcp yi aldım başlığa abla...
bu arada emeklerine sağlık yine kendi tarzında güzel çalışmalar olmuş
Evet Melye modum olması gereken de senın yaptıgım gibiydi fcp dosyasını tek koyamıyacagım için ayrıca öyle eklemıstım sagol ablacım tesekür ederim sanada zahmet verdim
Beyendigine sevindim ablacım sagolasın
Emeğinize sağlık çok güzel temalar paylaşım için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Ben Tesekür ederim CANKIZ Sagolasın
Bunlar süper olmuşşş ellerine sağlık paylaşımın için teşekkür ederim
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!
Sahici gümüs mü kullandin parlatmak icin, yada bana mi öyle geliyo
Emegine saglik
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
emeklerinize saglık çok güzel çalışma olmus
emeginize saglık leydim yine güzel bir calısma cıkarmıssınız ve tema adıda temaya yakısır olmus

paylasım icin tskler
tsk
EL EMEĞİNİZE
NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım hem hos hem kullanışlı calısmalar kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Emeğinize sağlik paylasim için tskkr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Nehircigim...
Yine bizlere cok güzel calismalrini sunmussun
O güzelim emeklerine KOCAMAN TEsekkürler CANIM...
Kendi sesinle okudugun bir siirde pek yakisirdi hani bu Temalarina
Sonbuse> beyendigine sevındım canım
Yüregine saglık sagolasın
Güzel yorumun için ben Tesekür Ederim
Gizem06 << Elimden ne gelirse en güzelini yapmaya sadece gayret ediyorum
daha ögrenecek çoook seyler var shopkonusunda hala kendımı yeterli bilgiye sahip görmüyorum canım
beyeni ve güzel yorumun için çok Tesekür Ederim sagolasın