Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ne kadar değişirsen değiş... İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı...
Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi, mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen!
Özlersin Sigara Yakarsın, Üzülürsün Sigara Yakarsın. Sıkılırsın Sigara Yakarsın. Duygusal İnsanlar Bu Yüzden Erken Ölüyo İşte
ZEYTİNYAĞI ZEYTİNDEN YAPILIYORSA... BEBE YAĞI? AMAN ALLAH'IM BU Bİ VAHŞET !

))'
Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini... Kimi Bir Bakışıyla Yapar Bunu, Kimi ''Kilo mu Aldın Sen?" Diyerek

)))
ALLAH'IM SEN BANA PARA VERİRKEN YANINDA DA PUL VER Kİ, PARAM İÇİN YALAKALIK YAPANLARI POSTALAYAYIM
Bir KADININ, Bir ERKEĞİ Bağlama EVRELERİ: Sevgiliyken GÖNÜL BAĞI, Nişanlanınca GEMİCİ DÜĞÜMÜ, Evlenince KELEPÇE..!

)
Normalde Sakin Bir Yapım Var.
Ama Bazılarınının Gırtlağını Kesip,
Ses Telleriyle İP Atlamak Istiyorum!
Bırak Gitsin, Dönerse Senindir 

"Neyin var ?" Sorusuna "Yok Birşey!" Diyen Bayanın Ruh Haline Cözüm Bulabilen Erkek;
7 Bilinmeyenli Denklemi Cözer 
Sevdiğin Kadar Sevilirsin, Diyen Şairi Gören Olursa, Benim İçin Kafasına Vursun. Aklını Başına Toplasın. Kimse Sevdiği Kadar sevlir..