Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Allah'ım Sana Yalvarıyorum.. Sen Onu Benim Elime Düşür, Gerisini Ben Hallederim
Sevmiyorum Ben Kendimi... Sevemem Ben Öyle, Herkesin Sevdiği Şeyleri
Kafasında Bir Kaç Tahta Eksik Olanlara Müjdeee! Artık Photoshoplα O da Düzeltiliyor
Seni Her Zerremden Siler Atardım da, Vücudumun Mikrobada İhtiyacı Var
Şimdi Sen Gittin Ya, Hiç Kimse Sana Benzemiyor. NE BİÇİM Bİ TİPİN VARSA ARTIK
SU TASARRUFU ÖNLEMLERİ...
SU BÖREĞİ VE SULU KÖFTEYİ AZ TÜKETELİM, GİDENİN ARKASINDAN SU DÖKMEYELİM, KİMSEYE SULANMAYALIM, MEYYENİN SUYUNU DEĞİL, POSASINI TÜKETELİM, KİMSEYLE ARAMIZDAN SU SIZDIRMAYALIM, BİR DE SULU ŞAKA YAPMAYALIM...
EDERİNDEN FAZLA DEĞER, SOYTARIYI KRAL EDER..!

)
"Oto Kuaför"müş… Zannedersin Arabaya Perma Yapıyor, Fön Çekiyor, Dip Boya Yapıyor, "Oto Yıkama" Neyine Yetmiyor

)
Yüzüne Güldüğüm Her İnsan Kendini Değerli SANMASIN... BEN SADECE GÜLMEYİ SEVİYORUM...!

))
ŞANS BİR GÜN SENİNDE KAPINI ÇALACAK DİYORLAR... ÖLSEM AÇMAM KAPIYI. BU SAATTEN SONRA, ÇALSIN ÇALSIN GİTSİN UTANMAZZ

)
Ben GÜZELE Güzel Demem, Sende Deme, O da Demesin. KİMSE Demesin! Bunalıma Girsin Uyuzzz

))
BAZI İNSANLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORUM.. GÖRÜRSEM, DÖVMEMEZLİKTEN GELEMİYCEM ÇÜNKÜ, BİLİYORUM...!

)

Kendisini, KAZAK ERKEK Zannedenleri SÖKÜN..! HAVALAR ISINMAYA BAŞLADI, BİRAZ DA SÜETER OLARAK DOLAŞSINLAR, Bunalmışlardır

)
MÜKEMMEL İNSANI DIŞARDA ARAMAYIN...! ÇÜNKÜ BEN ŞUANDA EVDEYİM

)
Dün Şeytanla Kavga Ettik! Yok Efendim, Onun Aklına Gelmeyenler, Benim Aklıma Nerden Geliyormuş

))
HERKES BENİM MUTLULUĞUMU İSTİYORMUŞ... KİMSEYE VERMİYCEM İŞTE...!

)
Eğer Kendi Kendinize Konuşuyorsanız Sorun Yok... Konuştuktan Sonra Üstüne Bi de Cevap Veriyorsanız, Bilinki Kafayı Sıyırdınız
ŞANS BİGÜN YÜZÜME GÜLSE, NE GÜLÜYON DER, TEKME TOKAT GİRİŞİRİM HERHALDE, EE BU KADAR BEKLETMESEYDİ UYUZ