Çalışmalarında Çok Fala GözAlıcı Canlı Renkler Kullanıyorsun Abla
Keşke Az Daha Gözü Okşayan Yumuşak Renk Tonları Kullansan Daha Güzel Olacaklar
Birde Minik Bir Tavsiye Fazla Süslemeye Değilde Detaylara Önem Vermende Fayda Var Sade Olsun Ama Detaylı Olsun
Emeklerine Sağlık Teşekkürler
Kîmseye Gerek' Yok Gölqém' Çok-ãsil Duruyor' Yâñımdâ..!
leydim elinize emeginze yureginize saglık tema yaparken örnek aldıgım güzel ustalardan biride sizsiniz herzaamnda diyorum güzel bir calisma olmus bana göre tskler paylasim icin
Gizemcim beni suan çok mutlu ettin canım, Güzel allahım yüregindeki güzellıkleri sözlerine dökmüş ne mutlu sagolasın canım güzel yorumuna çok Tesekür Ediyorum Gizemim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Yorum yazan ellerinize o güzel yüreginizin dile getirdigi güzel yorumlarınıza ayrı ayrı candan Tesekürler Ediyorum Allahımın güzel yürekli iyi kulları çok sagolun
E.Günbey < Ersinim
€fsunum < canımın yarısı <
Ebrum< Cansın can
Sahram Cantanem kalbi güzel insansın catanem sagolasın
Asi Meneksem canım benım yüregine saglık
Fuatis 66<< beyenmene çok memnun oldum güzel insan Sagolasın
Atilla ky <<< allahımın güzel kulu saygıya ve sevgıye layık güzel insan Sagol dostum
Canımmm << Midestino34 << Çok Tesekür Ederim canım Sagolasın nurumbenım
Güzel yorumlarınıza Tekrar Tesekür Ederim Güzel kalpli Arkadaslarım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Melisim evet haklısın düsüncelerınde herzaman 1 süslenmis 1 de sadesini eklerdim temalarin son zamanlar ben bıraktım simdi diger arkadaslar benim önce yaptiklarimi onlar yapmaya basladi yani hem süslenmis hem sadesini ekliyorlar ben neden bilmem bıraktım dogru olanda budur paylasıma sundugumuz çalısmalarımızı tercihte sunarak talep çogaltırız
TARZIM evet degısmez ben bir çalısma tarzının karakter gibi degısmeyecegını düsünürüm hep bu konuda senınle hemfikirim canımın yarısı
Kalbin gibi güzel yorumun için çok Tesekür Ederim gülüm sagolasın