Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Flatcast Radyo'nu acip, Design Tool penceresinden Chat Radio Dark seciniz. Dj Mixer'ine sarki attiginizda yesilden kirmiziya hareket eden audio cubugunu (equalizer) sag tiklayin yine Audio seceneklerine ulasirsiniz. Tek yapmaniz gereken sey, isaretlediginiz Use DJ Mixer'i kaldirmak.
Dj Panel'e simdi (tipki Winamp veya Media Player'deki gibi) sarkilari calabilirsiniz. Radyoda eger audio cubugu hareket etmiyorsa, tekrar tiklayip en altta gördügünüz ses karti secimlerinden bir baskasini seciniz.
:((((
winaptan çalıyorum ama yinede olmuyor
@ZaaraHayat. Olmuyor'dan baska bilgi vermemissiniz. Bu durumda resimdeki ayarlara tekrar bakiniz lütfen:
selam dostlar bende bu programı indirdim yaklasık bir saat surdu tum forumları okumam ama sonunda basardım ve kurdum beratcan arkadas gercekten güzel anlatmıs sıralamak istersek yapilacakları
PROGRAMI İNDİRİP KURDUK
SONRASINDA YAYINI ALMAK İCİN ARKADASLAR BURASI DİKKAT EDİN SİD YAZAN YERE TIKLADIGINIZDA HATA VERIYOR BUNUN İCİN YAYINI ALMAK İCİN ÜSTTE NK TASARIM İLE GİT ARASINDAKI BOŞLUGA
http://www.flatcast.com/de/VideoProducer.aspx?tko=1&sid= (BURAYA SİD KODUNUZU YAZIN) VE BU SEKİLDE TAMAMLADIKTAN SONRA GİT E TIKLAYIN YAYIN SİZE GECECEKTİR VE BURDA YAPILMASI GEREKENLERİ ARKADASLAR ANLATMISTI DESİNG TOOL DAN DJ MIXERDEN İSARETİ KALDIRARAK YAYINI ALABİLİRSİNİZ BEN BU SEKİLDE YAPTIM OLDU SU ANDA DİNLEYİCİ YOK SES KARSIYA GİDİYORMU BİLMİYORUM BEN SES AYARI YAPMADIM DAHA ÖNCE WİNAPLA YAPTIGIM İCİN YAYINI SİZLER YİNEDE SES AYARLARINIZA BAKIN
This post has been edited 1 times, last edit by "MeRaL" (Sep 6th 2011, 2:04pm) with the following reason: link düzeltildi
..
ben indiremedim yardımcı olurmusunuz
Sorununuz nedir tam olarak? Nicin indiremediniz?
Çokk Acilll
KARDEŞİM PROGRAMI İNDİRDİM İŞ YERİNDE DENEDİM CALISTI AMA EVDE KULLANAMIYORUM HATA VERİYO
cok acil olan nedir merak ettim dogrusu ?
nasil bi hata veriyor ? daha aciklayici olsun mümkünse ekran görüntüsü ekleyin .
indirme linki calismiyor bende yardim edebilirmisiniz bu konuda
indirme linki bozuk sanirim.