Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
emegine yuregine saglik gercekten guzel olmuss
saolasinnn :up:
banada bunun gibi olacak ama sadece SELIK FM
CANLI YAYIN ve SELİĞİN SESİ
şeklinde yazılar olacak
sımdıden tesekkurler
Black Silver Portalda Logo
Kardeş Bana FINDIK FM Diye Yaparmısın
Modörötör bu yazıları indirememiyizi yokmu programı bunun indirelim bence cok güzel olurda
by tayfun, arkadasim photoshop programi ile yapiyorum www.adobe.com dan indirebilirsin
bende ısterım bende
)
KocyaziFM &Sevdayolum-FM
DJ~ADEM YAZARSINANIZ SIZE ZAHEMT OLACAKYA.
)
Peygamber -aleyhisselatü vesselam,
ßirgün ashâbıyla birlikte giderlerken.
Kokmuş, etleri çekilmiş, dişleri dışarı fırlamış bir köpek leşi görmüş.
Herkes burnunu tıkayarak yüzlerini çevirmiş.
Efendimiz ise köpeğe dikkatle bakarak:
“–Ne güzel, inci gibi dişleri var.” buyurmuştur.
Buradan da anlaşılacağı üzere,
Her şeyde güzeli görmek İslâm ahlâkının aslî vasıflarından biridir.
Bir leşte dahî, güzellik görme kasdı ile bakmak nikbinliğin muhteşem bir tezâhürüdür.
cok tskler sagolsın emegıne yuregıne saglık.
kocyazifm, rica ederim güle güle kullan
slm banada dj filiz ve dj nabi yazarmisin bide birmazisinfm canlı yayın die tskler şimdiden
cidden agzim acik kaldi ve cok sevindim boyle guzel seyleri herhangi bir menfaat beklemeden insanlarla paylasan ve bizzat kendisi emek verip hazirlayan cok fazla insan olmasa gerek bu dunyada.
ellerine yuregine emegine saglik super hepsi...
bu kadar yag cekmek yeter sanirim

))
benim icinde DJ~BEYTO hazirlarsaniz cok sevinirim.
beyto adına tskler.cok guzel.neden beyto adına dersen.benım admınım.masallah ekıpce kaymıslar buraya sorarım onlara.
kımler derseniz.
kocyazifm,cantanem.gönül,dj*zeynep,dj~beyto,dj~nazlıcan ben bunlara sormazmıyım sızce
)))
kocyazifm, Güzel bir Ekibin Var Umarim Hep BöyLe Devam Eder Benim İçin Yazi Yazmak Zor Degil SizLer Werin Ben Yazayim Canım Sıkılıyor Bisi Yazan Olmuyor
TSKLER ALLAH RAZI OLSUN O SIZIN GUZELLIGINIZ.IYILIGINIZ.AYRICA BIZE YAZDIKLARINIZ ICIN PAYLASIM SITESINDEKI TUM ARKADASLAR ADINA DA AYRI AYRI TSKLER.EMEGE SAYGI DUYMAK LAZIM.TSKLER OLDUKCA YAZARIM.SIZDE YAZARSINIZ.
))
slm harekerli dj damla yapa bilirmisiniz rica edsem