You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

korulu-fm

Trainee

Date of registration: Mar 8th 2007

• Send private message

21

Saturday, May 31st 2008, 8:35pm

güzel bir program emeginize saglık teşekkürler ben de F5 e geçtim

kocyazifm

Professional

• "kocyazifm" is male

Date of registration: Sep 22nd 2007

• Send private message

22

Saturday, May 31st 2008, 8:36pm

vallhı nedense bugun bende kımseyı tutamadım ama f5 hızından ama benım yayın akıs hızımdan:)))

.Kaptan34

Intermediate

• ".Kaptan34" is male

Date of registration: Oct 24th 2007

• Send private message

23

Saturday, May 31st 2008, 8:36pm

sayın AllaTurkaa
Flatcast yeni F5 sürümü kullanim icin herkes icin hazir artik
demişsiniz ama çok tşkkl fakat şuna rastkladım
yalınz baktım ben hakikattende hızlı ama dinleyiciler patır patır düşmeye başladılarr bir gün dayanabildik ben Türkiyeden katılıyorum o yüzden dinliyicileirmizin hızını düşünücek olursak hızları düşük çoğunun tarifeli üçrete tabiler o yüzden f 5 yeni sürüm hızlı olduğundan dolayı dinleyicileirin bir çoğunu etkilemiş olabilirmi sizce !!!yoksa program yenide eksiklerimi var bilmek isterim saygılarımla
kaptan
düşmeler olmassa süper bir f5 olacaktır

Gamze

Trainee

• "Gamze" is female

Date of registration: Apr 26th 2007

• Send private message

24

Saturday, May 31st 2008, 8:40pm

.Kaptan34,
baglantinin cabuk kurulmasinin düsmelerle ilgisi yok...
yayin yapan dj in udp 40123 portu acik olmali!!

.Kaptan34

Intermediate

• ".Kaptan34" is male

Date of registration: Oct 24th 2007

• Send private message

25

Saturday, May 31st 2008, 8:45pm

bakın ben yaıncının UDP 40123 portundan bahsetmedimki bahsettiğim şey f 5 de dinliyicilerin düşmesi yoksa port elbette acık bizlerde modemlerde
tşklll
kaptan

DJ_RÜZGAR

Intermediate

Date of registration: Sep 4th 2007

• Send private message

26

Saturday, May 31st 2008, 9:45pm

sadece ıs dj de bitmiyorki ..!! yayına giren dinleyicilerden birisi cikinca yada girincede dıgerlerini düşürebilir...forumda ararsan sema var onu incele.. birde egerki modemleriniz zyxel se frewal destekli oldugu için istersen tüm portlarını ac yınede kar etmiyor ..kısaca ben f5 den kaynaklandıgını sanmıyorum ama eger bilen varsa sölesin herkes ögrensin...saygılar...

Date of registration: Feb 1st 2007

• Send private message

27

Monday, June 2nd 2008, 1:26pm

arkadaşlar 40123 sorununu vista işletim sistemlerinde veriyor. ben dün bilgisayarıma format attım. dedim bilgisayarımda sorun var.

ama maalesef bilgisayarda değil vistada sorun varmış. Vistalı bilgisayarlarda F5 radyolara giriş yapılamıyor. diğer tüm radyolara giriyorum ama F5 olanlara giremiyorum.

bunu flatcast artık çözmesi lazım yada çözüm yolunu anlatması lazım.

saygılarımla...

Date of registration: Feb 1st 2007

• Send private message

28

Monday, June 2nd 2008, 1:31pm

arkadaşlar inanmayacaksınız ama tam bu yazıyı yazarken diğer xp yüklü bilgisayarımda da 40123 hatası verdi. bu nasıl bir istiş anlamadım ki.

anlaşılan flatcast benim radyolara girmemi istemiyor. tamam istemiyorsan isteme bende girmiyorum senin radyolarına

:@

i-rem

Professional

• "i-rem" is female

Date of registration: Jun 26th 2007

• Send private message

29

Monday, June 2nd 2008, 3:33pm

kirikhanbilg, benimde anlamadigim port sorununu nicin sistem hatasi olarak algilayip vista'ya veya xp'ye yükleniyorsunuz?

sorun F5 yada baska bir flatcast sürümüyle alakali degil, sorun bilgisayarinizda yüklü olan antivirüs, sabitlemediginiz pc ip'si ve acamadiginiz port'tur

yayinci olmadigim icin bende portlar kapali ve isletim sistemi xp fakat ne kendi pc'mde nede vista yüklü olan herhangi bir pc'de bu tarz problemler yasamadim

flatcast bizlere radyo isletebilelim diye ücretsiz bir software sunuyor, karsiliginda bilgisayar ve modemlerimizdeki sorunlari cözmesini bekleyemeyiz ;)

DjMaHurGözLüm

Professional

• "DjMaHurGözLüm" is male

Date of registration: Nov 29th 2007

• Send private message

30

Monday, June 2nd 2008, 8:32pm

selam arkadaşlar dediginiz sorun aynisi bende de vardi yayin alamiyordum alincada kimsede giremiyordu bende sorunu modemde cözdüm en İYİ FİKİR BENCEDE ÖRNEK http:// 185.10.01.20 İP ADRESİNİZİ YAZİYORSUNUZ İNTERNET MODEM AYARLARİNİZA GİRİŞ YAPTİKDAN KULLANİCİ ADİNİZ VE SİFRESİNİZİ GİRİP NATTAN PORTUNUZU ACİYORSUNUZ VE SORUN ORTADAN KALKMIŞ OLUYOR BENDE SORUN HAL OLDU SANİRİM SİZDE DEDİGİM GİBİ İNSALLAH HAL OLUR SELAMETLE

mutasyon

Beginner

Date of registration: Apr 3rd 2007

• Send private message

31

Thursday, June 5th 2008, 5:04am

selam arkadaşlar f5 e geçtim ancak sürekli hata veriyor
05:58:52: Initializing Producer V5.0.188 ...
05:58:54: Preset loaded: radyo
05:58:54: Connecting Flatcast Server...
05:58:56: Closing Producer...
05:58:56: Closing WebInfo...
05:58:56: Done.
---
05:58:56: Error: network failed

bu hatayı alıyorum portlar açık ve vista kullanıyorum

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• Send private message

32

Thursday, June 5th 2008, 10:56am

mutasyon, F5 surumunu yukledinmi PC'ye, eger yuklemedeyisen bir daha update et yani yeniden yukle..

cadim52

Beginner

Date of registration: Jun 6th 2008

• Send private message

33

Friday, June 6th 2008, 9:56am

ya arkadaşlar ben hepsini yazılanarın hepsini yaptım ama bi türlü + olmuyooo nieee?

cadim52

Beginner

• Send private message

34

Friday, June 6th 2008, 10:05am

Quoted from ""DjMaHurGözLüm""

selam arkadaşlar dediginiz sorun aynisi bende de vardi yayin alamiyordum alincada kimsede giremiyordu bende sorunu modemde cözdüm en İYİ FİKİR BENCEDE ÖRNEK http:// 185.10.01.20 İP ADRESİNİZİ YAZİYORSUNUZ İNTERNET MODEM AYARLARİNİZA GİRİŞ YAPTİKDAN KULLANİCİ ADİNİZ VE SİFRESİNİZİ GİRİP NATTAN PORTUNUZU ACİYORSUNUZ VE SORUN ORTADAN KALKMIŞ OLUYOR BENDE SORUN HAL OLDU SANİRİM SİZDE DEDİGİM GİBİ İNSALLAH HAL OLUR SELAMETLE

ŞİFRE ŞUANA KADAR HİÇ LAZIM OLMADI O YUZDEN NERDE OLDUĞUNDAN HABERİM YOK NOLCEKKK ?

• Send private message

35

Friday, June 6th 2008, 10:22am

cadim52, kullandigin modem bilgilerini verirsen sana sifreyi verebilirizz..

cadim52

Beginner

• Send private message

36

Friday, June 6th 2008, 10:31am

Quoted from ""Masum Masum""

cadim52, kullandigin modem bilgilerini verirsen sana sifreyi verebilirizz..

AİRTİES

• Send private message

37

Friday, June 6th 2008, 10:48am

cadim52, airties ama ne tam bilgi vermemissin, airties diye arama buttonuna yazarsan bir cok cevap cikiyor, buyur birisi, sanirim sifre gerektirmiyor ilk ayarlara giriste, ben bir tane buldugum konuyu ekliyorum bir bak, daha fazla bilgi icin aramayi kullan lutfen..

Quoted from ""*-*Trinity*-*""

AirTies RT-103 Modemlerde port açalım

Adres çubuguna http://192.168.2.1 yazın ve Enter tuşuna basalım.

Şifre soracaktır, default degeri boştur birşey girmeyin Sadece Tamam tıklayın.

Menüde sol tarafındaki pencereden NAT ve onun altından Port Yönlendirme seçin. Etkin kısmını sakın atlamayın arkadaşlar

İşte bu kadar :up:

kocyazifm

Professional

• "kocyazifm" is male

Date of registration: Sep 22nd 2007

• Send private message

38

Friday, June 6th 2008, 10:49am

ABLAM PAYLASIMIN IICN TSKLER COK GUZEL.BENDE BI BAKIM YA NE DURUMDA::))

mutasyon

Beginner

Date of registration: Apr 3rd 2007

• Send private message

39

Saturday, June 7th 2008, 4:50am

Quoted from ""Masum Masum""

mutasyon, F5 surumunu yukledinmi PC'ye, eger yuklemedeyisen bir daha update et yani yeniden yukle..

evet yükledim radyo tam açılırken hatayı alıyorum yani tema beyaz olarak görünüyor ama açılmıyor. ikinci denemdede
05:47:51: Initializing Producer V5.0.188 ...
05:47:51: There is another producer or viewer running - close all other browser windows first!
hatasını alıyorum

ultra2006

Beginner

Date of registration: Feb 29th 2008

• Send private message

40

Saturday, June 7th 2008, 4:13pm

Bu F5 surumu biseye yaramaz zaten pek fazla bir ozelligi de yok 4.16 dan. Bir kac degisiklik yapmislar yeni surum diye bizde degistirdik. Degistirdik ama kimse giremedi radyoya. Djlerde Portlar acik ve dinleyicilerimizin cogununda portlari acik. Acik olmayanlarada nasil yapacaklarini anlatmamiza ragmen radyomuza kimse giremedi. En sonunda 4.16 surumune geri donduk ve yayiniz super kesintisiz devam ediyor ve herkes sorunsuz bir sekilde giriyor. Bu F5 surumunun daha cok eksikleri var bence. 4.16 simdilik en iyisi.