674
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Flatcast fcp tema // Canını Sevdigim //Türkleydi //
Türkleydi has attached the following file:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Emeğine Sağlık Paylaşım İçin Tşkler Abla..
Hani Demiş Ya Şair ; Mutluluğu Bende Bulan BENİMDİR.. Ötesi Misafir..!!
Emeğinize,Yüreğinize Sağlık!
-Non-
Ellerin dert görmesin güzel çalişma olmus paylaşım icin TEŞEKKÜRLER
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil,ulaşamadığı arzulardır...!
1 haftadır falan tema yapamıyordum pc sorun vardı bu temayıda sorunum düzelır düzelmez aceleyle özlemim gitsin diye yaptım arkadaslar ufak tefek kusurlarım olabılır temada
Ayrıca Tesekür Ederim
Bensizlik
Teo
Kasırga 28
Sagolun yüreginize Saglık
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Emeğine sağlik leydim herzamanki gibi yine harika çalisma olmus paylasim için tskr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Sagolasın kalbi güzel zeynebim Tesekür Ederim
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]
her zamam degis bi degisn canim cok güzel olmus ellerine saglik güzel paylasim icin tskler
Emeginize saglık Leydim gayet Hos görünüyo emeklerinize saglık paylastıgınız icin tskler
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
Emeğinize Sağlık Türkleydi...
Paylaşım için teşekkürler...
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Türkleydi
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Çok Tesekür Ederim Arkadaslar Yorum yazan Ellerinize ve yüreginize Saglık Sagolun
Ellerinize sağlık Leydim değişik bir tarz güzel olmuş paylaşım için çok tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Ben Tesekür Ederim Cantanem sahracım
Beyenmene sevındım canım o güzel yüregıne saglık
Tekrar Tesekürler
ellerinize saglik paylasim icin tesekkürler
Emeğinize sağlık çok tşkrler..
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."
tşk..
£llerinize emegğinize saglık hoş bir çalışma olmuşş
www.fenafikirdegil.com
AFFETMEK, ZAFERİN ZEKATIDIR..HZ.ÖMER
Çok Tesekür Ederim O Güzel yüregınıze Saglık Arkadaslar
AYDIN51
by kenan
ROSE
Cok Asil bir calisma...
Cok begendim yine
Renk secimine hayran kaldim
Ogüzel calismalarini bizler ile burda paylastigin icin ayrica tesekkür ederim Nehircigim...