ayip ettiniz anlatayim
önce bakkaldan bir kilo elma aliyorsunuz ve bana getiriyorsunuz, elma yemeden kafam calismiyo
bakin anlatiyom (elmalari sonra eve gönderirsiniz):
buton icin önce alt hazirlik icin bir metalik dikdörtgen cizdim (style)
sonra üstüne bir kat (layer-ebene) ciktim

ikinci katinda basit iki renkli (siyah-beyaz) bir style kullandim fakat pattern ile üzerini süsledim..
zincirleri brush ile yaptim fakat zincirlerin basina ve sonuna birer daire cizdim, metalik bir style ile ve bu kati zincirlerin altina koydum ki zincirler üstünde deliklerden geciyormus gibi dursun..
üstündeki yaziyi anlatmama gerek yok, kendi kendime style yaptim sanirim, deneme yanilma metodu :-)
bu kadar diyecem ama önce bir fikir olustu kafamda onu nasil uygularim derken o kadar cok karmakurusuk biseyler yaptim ki, psd dosyasini yollasam kesinlikle isin icinden cikamazsiniz
bazen set olusturayim diyorum ve olusturuyorum, sonradan üzerlerine yine calismalar ekliyorum, bir saga bir sola zipliyorum yani :-)
o kadarda cok zor birsey degildi aslina bakarsaniz, önemli olan ne yapmak istediginizi bilmek, sonrasi corap sökügü gibi geliyor, istedigim brush'lari veya resimleri bulduktan sonra isim epeyce kolaylasiyor
hadi herkes photoshoplarina :girl3: