Quoted from ""bahar06""
ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim
Quoted from ""BenKral""
Quoted from ""bahar06""
ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim
Degerli arkadasim Dj Doga ilgili arkadasa sordum ve bana verilen cevap böle (baska bir nicki varmi sorarmisiniz, vede nasil giremiyor, ne yaziyor ekraninda, daha acik bilgi verirse yardimci olabiliriz..) eger bu bilgileri verirseniz size yardimci olacaklar...
saygilarimla
Quoted from ""Masum Masum""
bahar06, bu durumu forum yoneticisine yada gorevlilerine bildirmen gerekiyor BenKralin yapabilecegi birsey yok, eger baska nickle ayni pc den girebiliyorsan sorun yok demektir, ve nickde bir hata olmusmus olabilir, eger panodan atilsan yada banlanmis olsan su anda yazma imkanin bile olmazdi emin olabilir...
Quoted from ""slowcu""
Ben kral işine karistigim için özür dilerim nez abla benim için özel bir kiside ondan bu temayi ben yaptim