Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim
ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim
Degerli arkadasim Dj Doga ilgili arkadasa sordum ve bana verilen cevap böle (baska bir nicki varmi sorarmisiniz, vede nasil giremiyor, ne yaziyor ekraninda, daha acik bilgi verirse yardimci olabiliriz..) eger bu bilgileri verirseniz size yardimci olacaklar...
Degerli arkadasim Dj Doga ilgili arkadasa sordum ve bana verilen cevap böle (baska bir nicki varmi sorarmisiniz, vede nasil giremiyor, ne yaziyor ekraninda, daha acik bilgi verirse yardimci olabiliriz..) eger bu bilgileri verirseniz size yardimci olacaklar...
saygilarimla
Merhaba abi Ben eltimlerle beraber üye oldum gene djdoğa idi ama onunla giremedik malesef bize email gelmedi o yüzden tekrar birdaha üye olduk bu sefer oldu ama malesef 1 mesaj gönderi göndermez panodan atildim nick mi ve şifremi girdigimde bana şöyle bir yazi çikiyo
Bu panodan atıldınız
Ayrıntılı bilgi için Pano Yöneticisi ile bağlantıya geçin
die bir yazi giremiyorum bu yüzden .....
bahar06, bu durumu forum yoneticisine yada gorevlilerine bildirmen gerekiyor BenKralin yapabilecegi birsey yok, eger baska nickle ayni pc den girebiliyorsan sorun yok demektir, ve nickde bir hata olmusmus olabilir, eger panodan atilsan yada banlanmis olsan su anda yazma imkanin bile olmazdi emin olabilir...
bahar06, bu durumu forum yoneticisine yada gorevlilerine bildirmen gerekiyor BenKralin yapabilecegi birsey yok, eger baska nickle ayni pc den girebiliyorsan sorun yok demektir, ve nickde bir hata olmusmus olabilir, eger panodan atilsan yada banlanmis olsan su anda yazma imkanin bile olmazdi emin olabilir...
Yöneticilere bildirdik ama hala açilma düzelme bir durumu yok bende bu durumdan eltimin yani bahar06 nicki ile buraya bildirmek istedim ...
Ben kral işine karistigim için özür dilerim nez abla benim için özel bir kiside ondan bu temayi ben yaptim
Degerli arkadasim slowcu keske özel mesajla gönderseydin... daha saygili ve özel olurdu... bu forumda uzun süreli olan arkadaslarin böle seyler yapmasi sasirtici ve düsündürücü!! Hoca cemaat meselesi!!!!!!
murat öncelikle çok teşekkür ederim canim kardeşim, ben kral sizede çok teşekkür ederim hepiniz burda emek harcıyorsunuz, sen veya murat hiç farketmez sizler benim kardeşlerimsiniz. Her ikinizinde hatta tüm diğer arkadaşlarında temaları çok güzel, Hepinizin emeğine yüreğine sağlık
slm kral burada bizlere yer verdigin icin tsk ederiz gercekten iyisiniz emgeinize saglik ben sizden bir sayfa istiyorum
dj ismi sadece ilaydam olsun yazi inen yeri renksiz oldun yazilar net gorunmesi icin birde radyo ismini yazarsan sevinirim radyo ismin gercek dostluklar fm simdiden cok tsk ederim saygilar
BenKral, slowcu icin ne demek istediginiz sahsen anlayamadim, yoksa sizin acmis oldugunuz konuya tema ekleyip destekledigi icinmi kisisel haklara emege saygi diyorsunuz, kimse kimsenin ozelliklede slowcu sizin emeginize saygisizlik yapmaz, ama siz tenezzul etmiyorsaniz sizin konunuza baskalari tarafindan tema eklenmesini, ok saygi duyariz sahsen kendi ekledigimde var onuda cekiyorum geri, sizede basarilar....