You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

battalkoc

Trainee

Date of registration: Mar 4th 2008

• Send private message

161

Wednesday, May 7th 2008, 10:02pm

zennube mrb iyi aksamlar benim sorunum ben yayini aliyorum portlar açık sabit ip verdim Yayini aldigimda Mapping + Allow take - olarak gözüküyor normalde dinleyicilerin girmesi gerekmiyormu??

Cvvp Verirsen Sevinirim Tskler??

Asuman

Trainee

• "Asuman" is female

Date of registration: Nov 16th 2007

• Send private message

162

Wednesday, May 7th 2008, 10:10pm

Quoted from ""battalkoc""

zennube mrb iyi aksamlar benim sorunum ben yayini aliyorum portlar açık sabit ip verdim Yayini aldigimda Mapping + Allow take - olarak gözüküyor normalde dinleyicilerin girmesi gerekmiyormu??

Cvvp Verirsen Sevinirim Tskler??

mapping + ise bir sorun olmamali

UGuR03

Beginner

Date of registration: May 10th 2008

• Send private message

163

Saturday, May 10th 2008, 12:55am

Arkadaslar yardim ederseniz sevinirim...bende çıkan hata aynen şöyle:

Ihr Netzwerk erlaubt es nicht Daten über UDP Port 40123 zu übertragen. Vermutlich benutzt eine andere Anwendung bereits diesen Port.

bütün sayfalari okudum bir arkadasimizda ayni seyi söylemis ve cevap olarak baska bir yayini dinlerken acamazsin denilmis...fakat ben baska bi yayini dinlemiyorum yani tek pencere var oda radyo ama giremiyorum bu hatayı veriyor..Wirelles yani kablosuz ag kullaniyorum kampüs içersinde üniversitenin sağladıgı.Ve isletim sistemim vista norton antivirüs kurulu..port açma imkanım yok çünkü wirelles agini kullaniyorum yani port açabilcegim bir modem yok basit bi tabiriyle... yardimci olursaniz sevinirim :(

Ipek1988

Intermediate

Date of registration: May 12th 2007

• Send private message

164

Saturday, May 10th 2008, 1:19am

UGuR03,

bilgi sayarini kapat ve tekrar ac,
ve herhangibi bir yayina dinleyici olarak gir.
eger hala ayni hatala karsilasiyorsan, sizin üniversite flatcasti yasaklamis.

UGuR03

Beginner

• Send private message

165

Saturday, May 10th 2008, 1:52am

ipek pcyi kapat aç yaptım kaç kez bişey degişmedi yalnız şöyle bişey var bazen giriyor bazen girmiyor :( böyle bi ayrıntı var..Diger yayinlari dene dedin diger yayinlarda da aynı şey oluyor bazen giriyor bazen girmiyor aynen üstte yazdigim uyari çıkıyor...1 gün içinde flatcast yasaklanmış olamaz zannetmiyorum çünkü yurtta kalan diger arkadaşlar girebiliyor :( bu seferde şöyle bi uyari çıktı

Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" is female

Date of registration: Jan 6th 2007

• Send private message

166

Saturday, May 10th 2008, 2:01am

Quoted

Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten

UGuR03, bunun anlami.
ayni anda bircok radyo dinlemek veya yayinlamak istiyorsunuz,
bu malesef mümkün degil, önce diger flatcast programlarini kapatin...

sanirim kendi yaptigin yayini dinlemek istiyorsun, bu bir bilgisayarda mümkün degil, ikinci bir pc lazim... ;)
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

UGuR03

Beginner

• Send private message

167

Saturday, May 10th 2008, 4:11am

meral malesef öyle degil sadece tek bir pencere açık explorerda oda dinlemek istedigim radyonun linki :S ama malesef açılmıyo özellikle ilk söyledigim hata msjini aliyorum Ihr Netzwerk erlaubt es nicht Daten über UDP Port 40123 zu übertragen. Vermutlich benutzt eine andere Anwendung bereits diesen Port...enteresan olan dj yani yayini alan kisi degistigi zaman bazen girebiliyor olmam yalniz dedigim gibi oda bazen :( vistayı kurduktan sonra özellikle bu sorunlar artti xpdede oluyodu ama genellikle girebiliyordum onun dışında kendi radyomda var onuda yayina başlatamıyorum başka flatcast penceresi açık diyor halbuki açık olan başka bi pencere bile yok :( anlam veremiyorum kafam karıştı hakkaten :(((

EsPriTüeL

Professional

Date of registration: Feb 4th 2008

• Send private message

168

Saturday, May 10th 2008, 5:45am

birde firefox tan girmeyi dene bakalım.sizin ipler sabitmi yurttaki yada odadaki ? bişeyler çakişiyo gibi geldi bana sanki ? birde öyle dene istiyosan.

Findik

Jüri

• "Findik" is female

Date of registration: Jun 13th 2007

• 1001
  • Send private message

169

Saturday, May 10th 2008, 12:05pm

UGuR03,
eger EsPriTüeL, in yazdigi gibi firefoxlada olmazsa
burdan--> http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=2 güncel activeX leri indir ve uygula.

dikkat:
dinleyici olarak sorun yasiyorsan, flatcast viewer indir ve uygula 4.15 veya 4.16 girmek istedigin radyonun yayinina bagli!

yayinci olarak sorunun varsa ,
Flatcast Producer indir, hangi sürümle yayin yapiyorsan onu indir ve uygula..

yayina girmek istedigin kisi sizin kampüsdenmi yayin yapiyor??
Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var! ona göre :kdil:

UGuR03

Beginner

• Send private message

170

Sunday, May 11th 2008, 2:34am

Espritüelin dedigi gibi yaptim zaten firefoxdan girmeye çalışıyorum degişen bişey yok bazen açılıyor bazen açılmıyor birde bişey sormuşsun espritüel kampüste ipler sabit mi diye onu bilemicem açıkcası ama ben wirellestan giriyorum bunlada alakası olabilir.dedigin gibi başka herhangi bi pencere açık olmamasına ragmen digerini kapat diyor uyarılarda :S

Fındık zaten son activexler yüklü tekrar tekrar yüklüyorum degişen bişey olmuyo yayın 4.16 ve onla ilgili her iki viever ve produceri yükledim...hayir yayina girmek istedigim kişi bizim kampüsten yayin yapmıyo

UGuR03

Beginner

• Send private message

171

Sunday, May 11th 2008, 2:38am

şu sıralarda sürekli network failed demeye başladı :S baglanti başarısızmış Allahım yarabbim ya :( sinirlerim bozuldu flatcast serverinda sorun mu var bu aralar

AllaTurkaa

Administrator

• "AllaTurkaa" is male

Date of registration: Apr 8th 2010

• 1001
  • Send private message

172

Sunday, May 11th 2008, 2:51am

UGuR03,

bu linke bir bak -> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297

5. resimde c bölümünde ne yaziyor

UGuR03

Beginner

• Send private message

173

Sunday, May 11th 2008, 5:02pm

Adminim c bölümü boş çünkü otomatik ip al seçenegi işaretli onun dışında degiştirme imkanım yok çünkü modem yok kampüsteki wirelles agindan baglandigim için ne olacak bilmiyorum çok canımı sıktı :(

AllaTurkaa

Administrator

• "AllaTurkaa" is male

Date of registration: Apr 8th 2010

• 1001
  • Send private message

174

Sunday, May 11th 2008, 11:15pm

Quoted from ""UGuR03""

Adminim c bölümü boş çünkü otomatik ip al seçenegi işaretli onun dışında degiştirme imkanım yok çünkü modem yok kampüsteki wirelles agindan baglandigim için ne olacak bilmiyorum çok canımı sıktı :(

w-lan agi zaten bir modem üzeri gerceklesiyor... ;)
portlari acmak icin admin yetkin olmuya bilir, fakat sabit ip alabilirsin.
özellikle w-lan kullanicilarina önerrim, modeme daha cabuk baglaniyorsun.

resimde gördügün gereken bilgileri a-c su sekil ögrenebilirsin.
Başlat>>Tüm programlar>>Donatılar>> Komut Sistemi >> Açılan siyah pencereye ipconfig/all yaz ve enter e bas

UGuR03

Beginner

• Send private message

175

Monday, May 12th 2008, 1:21am

anladim adminim ögrendim ordan yalniz dns için yani D için farkli bişey yazıyo onu mu yazmalıyım yoksa aynen resimdeki gibi C dekini aynen yaziyim mi?

cadi-kiz

Trainee

• "cadi-kiz" is female

Date of registration: Feb 7th 2008

• Send private message

176

Monday, May 12th 2008, 2:16am

UGuR03,
Dye Cde olanlari yaz
farkli ip yide Dnin altina yaz
yani altenativ dns olarak ge

UGuR03

Beginner

• Send private message

177

Tuesday, May 13th 2008, 12:47am

farkli ip derken A yı mı yazcam D nin altina?

cicilo

Trainee

Date of registration: May 16th 2008

• Send private message

178

Sunday, June 1st 2008, 3:47pm

Information

Flatcast nutzt das Protokoll UDP Port 40123. Dieses kann auf Ihrem PC nicht empfangen werden. Die häufigsten Ursachen sind:

Sie sind über einen Router/Firewall mit dem Internet verbunden, der UDP blockiert.

Sie haben eine "Personal Firewall" installiert, wie z.B. ZoneAlarm, XP Firewall etc. Schalten Sie in dieser Firewall UDP Port 40123 frei.

Sie sind über einen Proxy-Server mit dem Internet verbunden und haben kein Gateway eingestellt.

FLATCAST

bunun anlamını öğrenmem mümkünmü acaba, hep bu çıkıyor, eğer ayarları girme olayı ise girdim ama halen çalışmıyor...

lütfen bir yardım...

radyoo

Trainee

• "radyoo" is male

Date of registration: Nov 27th 2006

• Send private message

179

Sunday, June 1st 2008, 3:54pm

cicilo,

bilgisayarinda güvenlik programlarindan biri flatcast i engelliyor...
anlami bu

y.gokgul

Beginner

Date of registration: Jun 18th 2008

• Send private message

180

Thursday, June 19th 2008, 11:19am

bu sorun geliyo bana yardım edebilirmisiniz ??