Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
selam ben dj yasemin sizden bir istegim var özel bir tema istiyorum mümkünse, radyonun üst kisminda cobandivanlilarin bulusma noktasi yazsin resimde radyonun üst kisminda olsun, renk secimi siyah ve kirmizi daha cok türkü calindigi icin söyle sazli sözlü bir resim olabilir cat alaninda ve dinleyicilerin nik alaninda.
simdiden tessekür ederim saygilar
cok tesekkur ederim ben kral ellerine saglik harika olmus cok super elbettedeki herzaman davetlimizsiniz herzaman bekleriz radyomuz gelmek isdeyen herkese acikdir saygilar DJ KRAL dan ....
sagol arkadasim ellrine saglik insallah tabiki yayinimiza da bekleriz supersinnnnnnnnn radyomuz aksam ustu acik oluyo kal saglicak la allaha emanet ol radyo caki
Arkadas banada böyle osmanli tugrali vede üc hilalli yapabilirmisinn üstede Dj-KaraKurt66 yazabilirsen hepsi siyah bide altin renginde olsun lütfen neon gibi de olur yani
sag ol kardes elline saglik benim isteyim CANSULTANIMFM DJ YESIL*CIMEN!*
DJ SÜRMELIM DJ LAZ GÜLÜ kendime ve dj lerime istesem cokmu istemis olurum? sayet yapabilirsen memnun oluruz radyomuz islami radyo simdiden ALLAH razi olsun hakkini helal et emegine saglik kardesim :up:
selam ben dj yasemin sizden bir istegim var özel bir tema istiyorum mümkünse, radyonun üst kisminda cobandivanlilarin bulusma noktasi yazsin resimde radyonun üst kisminda olsun, renk secimi siyah ve kirmizi daha cok türkü calindigi icin söyle sazli sözlü bir resim olabilir cat alaninda ve dinleyicilerin nik alaninda.
simdiden tessekür ederim saygilar
Coban123 (DJ YASEMIN) Temanizi yapacaktim ama resimler malesef yok eger resimleri bana gönderirseniz temanizi hazirlayacagim
Çok özür dilerim bir sakıncası yoksa diyede yazmıştım ..., hiç sizin düşündünüz gibi düşünmedim biraz bencillik ettim galiba tabiki emeginize sayğı duyuyorum tekrar özür dilerim imzanızı atabilirsiniz....