Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
cinar-fm,
IP adresini internet adres bolumune yaz, ama bir arkadasimda ayni modemi kullanmis,
IP adresi
192.168.2.1 olmasi gerekiyormus..
sonrada
Netzwerk>>>Nat&Portregeln>>>NAT ayarlarina gireceksin, resimdeki gibi ayni uygula,
Bezeichnung : Flatcast
Gultig fur PC : pc ismi seceneklere bak..
UDP : 40123
yazarak onayla..
kusura bakma almancam yok ancak bu kadarini bulabildim umarim isine yarar..
cinar-fm, Masum arkadasimizin dedigini uygulamadan önce IP sabitlemen lazim
Netzwerkverbindungen -> sag tikla -> Eigenschaften -> kutudaki (en altta) Internetprotokoll TCP/IP -> Eigenschaften tikla ve Folgende IP adresse verwenden tikla..
IP'ni nasil ögrenecegin ve gerisi basliktaki anlatimda mevcut..
Masum Masum, abla cok sagolasin guzel anlatim
cinar-fm zaten benim arkadas dun cok ugrastik bi turlu bulamadik ama simdi yapacaz
i-rem, abla sende sagoalsin ip sabit yaptik
Masum Masum, abla dediklerini yaptik fakat hic bsi olmuyor
hep - gorunuyor nedense
çok güzel bir paylaşım benim modem ZyXEL marka yanlız benim sorum olacak yardımcı olursdanız çok memnun olurum resimli anlatımdaki uyguladım yayın yaparken chat alanına sağ tıkladım statistics çıktı fakat sizin resimdeki sağ tarafda olan çıkmıyor benmde neden olabilir diğer resim aynı
ikinci sorum ise port açtıgınız modem ayarlarındaki o resimin aynısınımı uygulamamız lazım benim port açık fakat resimle bazı değişiklikler war yardımlarınızı bekliyorum tsk...
spidem, forumda Resimli
zyxel ve Videolu
zyxel markali modemde nasıl port açılır anlatılmıs..
İşlemler sirasinda yalnıslık yapmıs olabilirsiniz birde Videolu anlatımı gözden gecir derim ben
Videolu anlatim --->> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=5814
Eger işlemleri dogru yaptigindan emin olursan Bazi aile programlari ve anti virüs paketleride port açılmasını engeller...,
Kolay gelsin
spidem, reSimdeki pencere 4.15 SiStemini kullananlarda cikiyo, 4.16'da StatiSticS tikladiginda Mapping ve Take Over gibi extra bilgilerde var, portalde reSmide var
spidem, Ben ufak bir ek bilgi verim
SheKerLee, hatırlatma yapmısken

4.15 sürümlü radyolarda portlarınızı kontrol etmeyin sahsen tavsiyem 4.16 sürümlü bir radyoda portlarinizin acıkmı kapalımı olduguna bakınız
Arkadasim bunu birde Vista da nasil yapildigini aciklarmisin
????
sklasse,
Sabit IP yi sade windows üzeri yapiyorsun,
Vista ve XP uygulamasi ayni.
portu modem üzeri yönlediriyorsun (aciyorsun)
YA BEN DAHA BETER BI SEY SOYLICEM YAPMAM GEREKENLERIN HEPSINI YAPTIM EXTRA OLARAK ANTIVURUS PROG. DA KALDIRDIM WİNDOWS FIREWALL AYARLARINDAN UDP 40123 PORTUNUDA EKLEDIM MODEMIM AİRTİES-205 BASKA BI SAYFADAKI AYARLARINDA AYNISI YAPTIM AMAA GEL GELELIM HALA KARSIMA ( YOUR FİREWALL BLOCKED ACCESS ) ÇIKIYO SIYIRMAK UZEREYIM... ACIL YARDIMA IHTIYACIM... ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKUR EDERIM HEPNIZE...ALLAHA EMANET OLUN
ogzhn,
YOUR FİREWALL BLOCKED ACCESS
dinleyici olarak girmek istedigindemi bu sorun cikiyor?
hayır Yayın konsolunda cıkıyodu, ama sorunu cozdumm ya teşekkur ederımm... kÜÇÜK BİR TİYO VEREYİM AİLE KORUMA ŞİFRESİ VEYA BUNA BENZER KORUYUCU PROGRAM KULLANAN ARKADASLAR BU PROGRAMLARI KAPATMADAN GİRİŞ YAPAMAYA FALAN ÇALIŞMASIN

BENİM JETON YENİ DÜŞTÜĞ DAHA radyo yayınımız başladı bı bakarsanız sevınırım.
Arkaslar benim vista yada xp sormammin sebepi su
bende iki pc ikisinle birden giriliyor genelde ama ikimizde ayni radyoda dinleyici oldugumuz zaman vista port hatasi veriyor girmiyor xp de sorun olmuyor yani.
yardim ve cevaplariniz icin cok saolun
sklasse,
1. modemde sade bir bilgisayar icin port acilir,
fakat bunun dinleyiciler icin pek önemi yok,
hatanin kaynagi DJ lik yapan kiside.
udp40123 portunu acarsa, siz dinleyiciler icin bir sorun olmaz
peki arkadasim benim modem siemens sabit ip var buna nasil port acabilirim bir anlatsan bana bende sorun cikmaza bende yayin sirasinda ikiside kirmizi gösteriyor cogu arkadaslar giremiyor
simdiden tsk ler
sklasse, modem ismi ve numarasini tam olarak verirsen daha cok yardimci olabiliriz..
tabiki arkadasim
siemens gigaset se 551 wlan dsl
yardim lariniz icin cok Tesekürler
Ellerinenize Saglik Sayenizde kimse düsmeden yayin yapabilecem
Cok Tesekürler Arkadaslar