Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
"Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir." | Hz Mevlâna |
Ateşin Serrini Defetmek Îstiyorsan, Gönlüne Rahmet Suyunu Aç!… | Hz. Mevlâna |
"Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında bir de;
ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır,
olmayacağını bildiği halde . . ."
//Cemal Süreya//
DÜŞTÜĞÜNDE Yanında Olan Değil, KALKMAN İçin El Uzatan Dosttur. Unutma, Kötü Günde KATKISI Olmayanın İyi Günde HİSSESİ Yoktur..
Ne Garip; Görünce Yolumuzu Değiştirdiğimiz İnsanları, Bir Zamanlar Ne Çok Sevmiştik...!
Bazılarının İPİYLE, KUYUYA İNİLMEZ..! Evet İNİLMEZDE, İşte Bunu Hep KUYUNUN Dibinde Öğreniyor İNSAN..
Candan Ümidi Kesebiliriz Belki Ama Can Dostlarıyla İrtibatı Kesmek Güçtür. Mevlam Yürek Yollarımıza Mesafe Koymasın..!!!
Ey can; Kimseyi kırma... Sözden ağırı yoktur, beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz...!!!!
Birileri arkanızdan konuşuyorsa,
Onlardan öndesiniz demektir.."
A. Çehov
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.
Madem Çıkarcı Arkadaşların Var, Sende Onlara Katıl.. "ÇIKAR HEPSİNİ HAYATINDAN!" Kimdemis ben bilmem
Papatya fallarının her zaman tek bir sonucu vardır; elinize bakarsanız ve size kalan tek şeyin bi sap olduğunu görürsünüz.
Melis derki:
Yeterki Gülümse...
Birinden önce "utanıyorum"
Sonra 'U' gidiyor onu "tanıyorum"
Zamanla 'T' de gidiyor, onu sadece "anıyorum"
En son 'anı' larda gidiyor,
"Yorum" bile yapamıyorum...
Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.
"artik googleyi kadinlara benzetiyorum...cümlemi bitirmeme asla izin vermiyor"
NARİN...
Kafasını çalıştıranların kafasını koparırken,
Kalçasını çalıştıranları baş tacı eden
Bir yer'den, ne bekleyebiliriz ki...
Öyle bir serüven ki hayat; Karanlıkta polyanna'lar,ışıklarda palyaçolar dolaşır... Yılmaz Odabaşı
Seni karalayan karşı cinsse,
seni elde edemediğindendir.
Hem cinsse, senin elde ettiklerini
hazmedemediğindendir..
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgesi oluşuyorsa, o yerde güneş batıyor demektir. Çin atasözü