Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Bir insan birini yalnızken hatırlıyorsa sevmemiştir,ansızın aklına getirip yalnızlaşıyorsa işte o zaman sevmiştir.
Turgut Uyar
Allah'ım bana öyle bir eş nasip et ki; ömrümün son demlerinde bile gözlerine baktığımda kalbim ilk gün ki gibi çarpsın..!!
Cemal SÜREYA
Amin
Amin
Amin ...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar
Hayat merdivenlerini cikarken, insanlara iyi davranalim. Cünkü inerken gene ayni insanlara rastlayacagiz.
BeNi GöRüP KeNDiNi SiNaMa SaDeCe GöReBiLDiGiN KaDaRim...HaYaT BiR KuMaR iSe ZaRLaRi BeN aTaRim!!!
sÖzLeRiN bUyUk YuReGiN KuCuK yAnLıŞlArIn CoK dOgRuLaRıN YoK kEnDiNe GöRe ŞaNsLıSıN fAkAt BaNa GöRe bİ zaVaLLıSıN........
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Herkes Sadece Anladigi Konuda Konussaydi Sessizlik Dayanilmaz Olurdu...
..........
Bir Seyler Degistirmek Isteyen Insan Önce Kendinden Baslamalidir...
..........
Baskalarının Günahları ile Aziz Olamazsın!.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Alim Konuşuyorsa ; Bilirim Susmasını,
Zalim Konuşuyorsa ; Bilirim Konuşmasını,
Cahil Konuşuyorsa ; Bilirim Susturmasını...!!!
Ama Allah'tan korkmayan karşısında bilemem ne yapacağımı
Büyüdükçe arzularım küçüldü, şaşkınlıklarım küçüldü, beklentilerim küçüldü. Büyüdükçe öyle küçüldüm ki, içimde taşacak bir şey kalmadı....
iki yüzLü insanLarın nesini beğenmezler anlamış değilim.
İki tane Yüz İşte ~ Çevir Çevir ~ Tükür ..
Yüzsüz insanları gördükten sonra iki yüzlülere şükreder oldum...
iki yüzLü insanLarın nesini beğenmezler anlamış değilim. İki tane Yüz İşte ~ Çevir Çevir ~ Tükür ..
MERHABA ..!!
İnsan yüregi, kac yasinda olursa olsun ancak ona acilan yürege karsilik verir.
Eger güven vαrsα bir kαlpte; O kαlpte sevgi de bulunur, dürüstlük de” !
Söz o ki; Söylemek lazim…Söz o ki; Sus ki anlasinlar
Ki sen, bir ezanla çekip gideceksin. Ey insanoğlu, neyin derdindesin..?
benim en çok sevdiqim söz havlayan köpek ısırmaz
insani en cok üzen sey; Ummadiklari kisiler adam olurken, adam sandiklarinin insan bile olamamis olmasidir .
Bazı insanlarla yüzleşmek zordur, haksız çıkarsın
Çünkü onların galip gelecekleri ikinci bir yüzleri daha vardır...
ya bi yol bul, ya bi yol ac, ya da yoldan cekil
Bazı insanlarla yüzleşmek zordur, haksız çıkarsın

Çünkü onların galip gelecekleri ikinci bir yüzleri daha vardır...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]