Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Eyloşum Emeğine Sağlık,
Cok Güzel Olmuş Teman.
Renk Secimlerin Cok Hoş Ama,
Benim Favorim Kırmızı
Temalarda Neden Sadece Bayan Resmi Kullanılıyor Merak Ediyor ve Sinir Oluyorum
Tema Yapan Arkadaslara Sesleniyorum; Lüften Güzel Temalarınıza Erkek Resimleride Ekleyin,
Lütfen Rica Ediyorum
Evetttt tema geldiii bende inceledim öncelikle çok değişik ve güzel olmuş ellerine sağlık ancak;
Renkleri değiştirirken keşke değişikte resimler kullansaydın,birde misafir alanı çok geniş olmuş amma illakide güzel olmuş
Emeğini paylaşan yüreciğine teşekkürlerimle,devamını bekliyorummm hemde dört gözle
sonunda bitti de ben gene en arka kalmısım yaff
harika süper enfess çok güzell bir çalışma olmuş laz modum
emeklerine paylaşan yüreğine sağlık diyorum
tşkler cnmm..
Herkeze tek tek çok tşk ler güzel msj lar için...
tipsüzüm erkek için yapsamda sen benim tarzı pek beenmion yapmıom işte
Gönül Abla 1,5-2 ay oldu artık böö gelmişti bu temadan...dün tam bitirdim dedim renk bile almıyacam...sadece mavi ve siyah olarak ekleyecektim...hatta mavi ile flashımı falan herşeyi hazırladım...ama zeynom saolsun alternatif renklerini alayım sana dedi el attı...yoksa 2 renk eklemiştim...ellerine sağlık zeynomunda...
misafir alanınıda ekledikten sonra gördüm...(bende misafir alanını geniş sevmem ama üşendim tekrar programı açıp deiştirmeye falan )
Teşekkürler Tekrardan Arkadaşlar Hepinize...
emegine saglık eylo gayet güzel olmus dizayn göz yormuyor uyum içinde olmuş 2 ay sonra nasıl bi tema gelcek merak ediyorum) tskk bu güzel paylasımın için
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]