Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Farkettimde okulların açılma tarihini özleyeceğimi birileri söylese inanmazdım herhalde İPLE ÇEKİYORUM
Ya diyordu millet sustur şunu ne dediğini anlamıyoruz illa benim sesimi bastıracak
Farkettimde aynennn aynennn.
Demek ki misafirler'den kaynaklanmiyormus, ku$ rahatsiz edebiliyormus gercekten. E biz alistigimiz icin, eksikligini hissederiz bir gün ötmese. Sabahlari hele cik cik diye uyandirmasi gün i$idi diye, hic biseye degisilmez o sevkate muhtac hayvanlarin sevgisi ve saate olan sadakati

*saat kurmaya gerek yok
farkettimde...
bugün magazada bi güzel etekler vardı bayıldım alsam dagıtsamı acep hayrına

))))
Cik cik iyi bizimki cakkkk cakkkkk diye siteyi uyandırıyodu

Bir gün balkona koydum ıslıkla şarkı söylemeyi öğretmiştim ona.Bizim komşu havuza girmiş biri diyor ıslık çalıyor ama nasıl gür bir ses şarkıyıda anlayamıyorum ney bakındım bakındım kimse yok sinirlendim çıktım havuzdan havluma sarındım bakıyorum kim bu çünkü yakından geliyor bide baktımki diyor senin papağan aman ne güldük koptuk

çapkındıda bizim Rıfkı...Farkettimde baya özlemişim ya
çapkındıda bizim Rıfkı...Farkettimde baya özlemişim ya
hahahaha bizim komsunun papaganıda pek capkındıı ablam
sokaktan geçen taytlı bi bayan görse dayanamazz pişştt yavyumm derdii ne gülerdikkkkk
hoffff

(((
Farkettimde,
Eşlerini Uyutup Nete Koşan Evli Bayan Epey Cok
Ablam valla eşim yanımda tv şipşak seyrediyor,hem uyutmam yoksa Allah uyutur beni sonra

Ama farkettimde Nisa bazı bayanlarda hakediyor haniiii
Farkettimde, bizim evdede mac izleyen yanimda bitmis, mac'ta 0:0 bitmis
Edit: yok buna aglamam lazim esasen demi, sonucta Milli Takim berabere kalmis ->
farkeetimde bugün çok yazı yazdım
Farkettimde bizdede dünya kupası bitti , şipşakta komik spor kazaları hah şimdide NTV yorumlara başladık
Not;Arda penaltıyı kaçırmış söyleniyor bizimki hala
Farettimde Penaltı Özürlü Bir Takımımız Var

Birde Şunu Farketim Ammada Türkçe Özürlü İnsanlar Varmış
Forumda Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümü Açsak Ne Yapsak
Farkettimde haklısın ama benim gözlükte yakınım yüksek dereceli olunca astimatı kullanamıyorum harfler yer değiştiriyor yoksa hata yapmam pek ana dilimde
farkettimde bu gece eğlence hayati çok hareketli
Farkettimde,
Soğan Cücüğünü İdol Almış Kişi Var
Farkettimde sen yatsana artık ablam yarın işin gücün var
Farkettimde,
Haklısın Abla.
Yatayım Ben
Evet, lütfen ben senin peşinde koşarken (Üzülmemen için) kendini birşey sanıp üstüne alınanlar var

Hadi iyi geceler ablam
farkettimde iş yerimde daha konuşmasını bilmeyen bana dil öğretmeğe kalkmış
ee neyapcaksın milletin ağzı torba değilki büzesin
ağzı olan konuşuyo işte
Sizlerdende