You are not logged in.

veysel_71

Beginner

Date of registration: Dec 2nd 2008

• Send private message

601

Sunday, July 31st 2011, 3:55pm

selam,hayirli pazarlar kolay gelsin
mumkunse bana dj £L OGLU.£L OGLU SIZLERLE ,£L OGLU YAZARMISINIZ BEYAZ KIRMIZI SARI TRANSPARAN OLARAK SIMDIDEN COK COK TSK EDERIM

veysel_71

Beginner

Date of registration: Dec 2nd 2008

• Send private message

602

Sunday, July 31st 2011, 4:00pm

dj ismi istek

selam,hayirli pazarlar

sizden ricam DJ £L OGLU

dj £L OGLU sizlerle

£L OGLU eger mumkunse degisik renklerde simdiden cok cok tsk ederim

emeginize saglik

Date of registration: Oct 14th 2010

• Send private message

603

Tuesday, August 2nd 2011, 9:44pm

slmm

iyi aksamlar hayirli ramazanlar arkadaslar
ben birkac tane yazi istiyom:
adalardan modalardan selam size bablardan hepsi gece dostunuz y@k@mozdan ( http://i51.tinypic.com/v4wcjd.gif bu renklerde ve birkac modelde rica etsem)
h@sretle turkulu saatlere hosgeldiniz (http://ressim.net/s/upload/487b4e81.gif bu renkte ve bir kac modelde rica etsem)
Alem Bana Ben Karizmama Hastayim !! y@k@moz !! (beyaz renke ama kirli beyaz olmasin lutfen :)
simdiden cok tessekurler emeginize yureginize saglik....

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

604

Wednesday, August 3rd 2011, 1:32pm

slm iyi günler iyi calışmalar kolay gelsin paylaşımlarınız icin tesekkürler bende dj medine ceşitli renklerde ve haraketli sabit olmak üzere dj ismi istiyorum ayrıca radyo isminide yazarsanız sevinirim sonbaharim-fm34 şimdiden tesekkür ederim emeginize yüreginize saglık iyi calışmalar

GÜLE GÜLE KULLANIN '' BURAYI TIKLAYIN'' TIKLADIGINIZDA ACILAN BAGLANTININ ADRES CUBUGUNDAKI LİNK, KULLANACAGINIZ URL DİR. UYGULAMADA TEMA ZEMİNİNE DİKKAT EDİNİZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

Date of registration: Oct 14th 2010

• Send private message

605

Thursday, August 4th 2011, 10:14am

gunaydin

selamlar arkadaslar
yine ben :P bi iki yazi daha eklesem insallah cok olmamm :

alemin en karizmatik radiosu !! y@k@mozfm !! ( bir kac modelde ve bir kac renkte kirmizi,beyaz, gul kurusu ,yesil ,gris. ) flatcasttin en karizmatik radiosu !! y@k@mozfm !! ( bir kac modelde ve bir kac renkte kirmizi,beyaz, gul kurusu ,yesil, gris )
FLATCASTTIN EN KARIZMA RADYOSU EN KARIZMATIK ADMINI VE EN FEMINIST DJLERI Y@K@MOZFM 'DE (birkac modelde .http://i51.tinypic.com/v4wcjd.gif /http://www.hizliupload.com/img/61666449875487649792.gif boyle bi renkte yada tersi kirmizi agirlikli veya sade kirmizi sade beyazda ola bilir nasil kolay oluyorsa .)
emeginize yureginize saglik simdiden cok tesekurler :thumbsup:

• "BASKENTiN~SESi" is male

Date of registration: May 7th 2011

• Send private message

606

Saturday, August 6th 2011, 6:50am

Selamin Aleyküm

Quoted

-->AyGüL<-- Emegine saglik MahuR Kardesim hepsi birbirinden güzel olmus

^^ :P Teşekkürler ablam elimizden geldikce Dostlarimiza Yardimci Oluyoruz Karinca Kararinca

HOCAM BENDE RADYO DA YAYINDA İKEN HER ARKADAŞLARIMIN OLDUGU GİBİ YA KALICI YADA NEYSE SİZİN YAPTIGINIZ BU GÜZEL HAREKETLİ GRİFLERİ BENDE İSTEMİŞTİM OLMUŞTU YAPANLARIN ELLERİN KOLLARI DERT GÖRMESİN BİRDEN FAZLA YAPTI AMA RADYODA YAYINDA IKEN BİR TÜRLÜ TEMA ÜZERİNE KOYAMADIM.URL MI YAPMAMIZ LAZIM NE YAPMAM GEREKTİGİNİ BİLEMİYORUM.URL YAPILIP ANCAK O ŞEKİLDE KONULABİLİR DERSENİZDE URL Yİ NASIL YAPIP BİR ŞEKİLDE HAREKETLİ GRİFLERİ DJ İSMİMİ TEMAMDA HERKESİN GÖRMESİ İÇİN YAPMIŞ OLDUGUNUZ GRİFLERİ BEN TEMAYA NASIL YERLEŞTİREBİLİRİM YAPILANLARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA AMA RADYODA YAYINDA İKEN YAPAMIYORUM NEDENİ NEDİR.?ÇÖZÜM YOLU OLARAK BANA NE ÖNERİRSİNİZ.? acemi :(

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

607

Sunday, August 7th 2011, 11:07am

Quoted

-->AyGüL<-- Emegine saglik MahuR Kardesim hepsi birbirinden güzel olmus

^^ :P Teşekkürler ablam elimizden geldikce Dostlarimiza Yardimci Oluyoruz Karinca Kararinca

HOCAM BENDE RADYO DA YAYINDA İKEN HER ARKADAŞLARIMIN OLDUGU GİBİ YA KALICI YADA NEYSE SİZİN YAPTIGINIZ BU GÜZEL HAREKETLİ GRİFLERİ BENDE İSTEMİŞTİM OLMUŞTU YAPANLARIN ELLERİN KOLLARI DERT GÖRMESİN BİRDEN FAZLA YAPTI AMA RADYODA YAYINDA IKEN BİR TÜRLÜ TEMA ÜZERİNE KOYAMADIM.URL MI YAPMAMIZ LAZIM NE YAPMAM GEREKTİGİNİ BİLEMİYORUM.URL YAPILIP ANCAK O ŞEKİLDE KONULABİLİR DERSENİZDE URL Yİ NASIL YAPIP BİR ŞEKİLDE HAREKETLİ GRİFLERİ DJ İSMİMİ TEMAMDA HERKESİN GÖRMESİ İÇİN YAPMIŞ OLDUGUNUZ GRİFLERİ BEN TEMAYA NASIL YERLEŞTİREBİLİRİM YAPILANLARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA AMA RADYODA YAYINDA İKEN YAPAMIYORUM NEDENİ NEDİR.?ÇÖZÜM YOLU OLARAK BANA NE ÖNERİRSİNİZ.? acemi :(

a.s

kullandıgınız temada eger gift eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız birkac sebep olabilir. bunlardan ilki kullandıgız temada gift sayısı fazladır. radyo arkasına gectınızde pictures sectıgınızde sol köşede yeşil bir çerçeve cıkmıyorsa temanızda fazla sayıda gift eklidir birini silerek acılmasını saglaya bilirsiniz.

eklemek içinde haraketli yazıların linkini (url) kopylıyorsunuz radyo arkasına gecip pictures tıklıyor köşede acılan yeşil cerceve içinde sag tıkla tekrar pictures tıklayıp acılan yan segmede change url seciyorsunuz www. baslayann bir bölüm göreceksınız o alana kopyaladıgınız linki yapıstırıp bos bir alana tıklayın eklemenız gerceklesmiş olacaktır. daha sonra save (kayıt) ederek işleminizi sonlandırın

Rose_Lady

Beginner

• "Rose_Lady" is female

Date of registration: Dec 10th 2010

• Send private message

608

Sunday, August 14th 2011, 12:30pm

http://www.abload.de/img/20oeks.gif buradakı gibi ama rengi deniz mavisi olursa sevinirim ASiMAVi yazarmısınız lutfen

halil_66

Intermediate

• "halil_66" is male

Date of registration: May 4th 2011

• Send private message

609

Sunday, August 14th 2011, 5:45pm

Bozok dm
dj zeynep
sizlerle
hoşgeldiniz

bozok fm
dj duygu
sizlerle
hoşgeldiniz..

yazarsanız sevinirim..

sahin_4207

Trainee

• "sahin_4207" is male

Date of registration: Nov 22nd 2010

• Send private message

610

Monday, August 15th 2011, 3:55pm

dj ismi

slm iyi günler iyi ramazanlar kolay gelsin iyi calışmalar ben isim yazdırmıştım sahin diye ama hepsi bozulmuşş yeniden rica ediyorum lütfen dj sahin ve dj yazısı olmadan sahin yazarsanız sevinirim simdiden tesekkürler emeginize yüreginize saglık

• "BASKENTiN~SESi" is male

Date of registration: May 7th 2011

• Send private message

611

Tuesday, August 16th 2011, 4:51am

Hocam Dediginiz Gibi Hareketli Bir Grif Yok.sade

:Ç.hastayim:
TEMAM SADE HOCAM,BEN ŞİMDİ EGER LÜTFEDERSENİZ İSTEGİM OLACAKTIR.ANKARA'NIN FATİHİ VEYA BAŞKENTİN FATİHİ KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNME HAREKETLERİ VEYA YUKARINDAN AŞAGIYA DOGRU İNİŞLERİ HOCAM SİZE KALMIŞ SİZDEN YAZILARINI BEKLİYORUM SEVĞİLERİMLE.AYRICA HOCAM BU DEDIGINIZ PICTURE SOL ÜST KÖŞEDE ÇIKIYOR.ÖRNEGİN DİYELİM Kİ BANA BİR TANE YAPTINIZ BEN BUNU TIKLIYORUM.ÇOK GÜZEL ÇIKIYOR.SONRA BUNU TIKLAYINCA YAPACAK BİRŞEY BULAMIYORUM ACILAN KUTUDA Kİ HAZIRLANAN YAZIYI KOPYALAYIP,ANA SAYFAYA GÖNDERİYORUM.DAHA SONRA ŞUAN HATIRLAMIYORUM AMA TEMA ÜZERİNDE İKEN.BEN ONU ALIPDA PİCTURE NİN İÇİNE ATAMIYORUM.YADA URL DEN ANLAMADIGIM KONU YÜZÜNDEN ZATEN BU VAKA :( YADA HOCAM SİZİN YAPMIŞ OLDUGUNUZ TEMANIN ALTINDAKİ ADRESİ KOPYALAYIP MI.? PICTUREDEKİ WWW KISMINA SİZİN HAZIRLADIGINIZ HAREKETLİ GRİF OTOMATİK OLARAK DÜŞÜYOR ACABA..?? AŞırı bilgisiz ve meraklı bu konuya zaten temalarım hep sade oluyor.onun için.misafir veya hoş geldiniz kısmı veya radyonun ismi ŞEHİTLER ÖLMEZ FM isimleri bunlardan birisi hocam,ismim ile haretlenenirmi yani yapılabilirmi.? eskiden arka plana gecip kücük kare yani pıcture cıkıyordu.şuan ki gibi hatta resmimi bile küçültüp koyabiliyordum şimdi o neden olmuyor acaba hocam..? birden fazla sorulara bogdum sizi özür dilerim cevaplarınızı ve güzel yazılarınızı inşallah sabırsızlıkla beklıyorum...SAYGILARIMLA...

This post has been edited 1 times, last edit by "Masum Masum" (Aug 16th 2011, 7:00am)

• "aslı yılmaz" is female

Date of registration: Dec 24th 2010

• Send private message

612

Tuesday, August 16th 2011, 5:23pm

Dj Ismi

slm ben aslı DJ DELİYEL renkler acık mavi koyu mavi beyaz kırmizi bitanede DJ PEHLİVAN yesil sari beyaz ve DJ SİHİRLİ kırmızı beyaz siyah simdiden tsk

inlove64

Beginner

Date of registration: Aug 17th 2011

• Send private message

613

Wednesday, August 17th 2011, 1:55pm

dj emre

simdiden tesekkürler @InLove@ sizlerle ve PopKlas Fm yazabilirseniz cok sevinirim

Date of registration: Jan 16th 2010

• Send private message

614

Thursday, August 18th 2011, 9:23am

istek

slmm günaydın hayırlı ramazanlar dılerım arkadasım sizden bır ıkı dj ismim olacak münkünsee rernlı dönerlı hareketli bir kac tane urelesi alınmıs olarak yazarsanız sevinirim dj yagmur dj bulut özellikle yagmurunkiler gösterisli olsun sımdıden tskkür ederim kolay gelsınn :thumbsup:

Date of registration: Jan 16th 2010

• Send private message

615

Thursday, August 18th 2011, 10:33am

slm

slmm hayırlı gunlerr arkadasım senden ıkı tema ısmı yazmanı ıstıyorum yagmur senı sevıyorum ve bulut senı sevıyorum yagmur bulut isimli tema li yazarmısın rıca etsem cokmu oldum dersın acaba napım elımden gelmıyor sımdıden kolay gelsın

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• Send private message

616

Thursday, August 18th 2011, 10:48am

AYAHNALI FIKRET,
Temalara Yazı isteklerinizi bu konu içinde yaparsanız daha iyi olur...farklı konularda istemenize gerek yok...özellikle diğer konu istek konusu değil yardım konusu idi...bilginize...

isim yazan arkadaşlar burdaki sıraya göre yardımcı olacaktır sizede...

titziyana

Trainee

Date of registration: Jan 20th 2011

• Send private message

617

Wednesday, August 24th 2011, 11:46pm

slm lütfen bana da NURLU DAKİKALAR yazabilir siniz mi? çokkk tesekkürlerrr

slm lütfen bana da NURLU DAKİKALAR yazabilir siniz mi? çokkk tesekkürlerrr

This post has been edited 1 times, last edit by "MeRaL" (Aug 25th 2011, 12:19am)

Date of registration: Jun 27th 2011

• Send private message

618

Saturday, August 27th 2011, 9:57pm

slm

öncelikle saygılar forumda birbirinden güzel paylaşımlar yapıyorsun ramazan ayında mutluluk huzur ve bolluk bereket nasip etsin mevlam bu arada gelecek bayramınızı sımdıden kutlarım.bir kactane dj ismi rica edecektim dj yorgun dj tek gül ve dj gelincik simdiden tesekkür ederim ramazan bayramınızın sevdiklerinizle huzurlu bir sekilde gecirmeniz dilegiyle allah'a emanet olun

GÜLE GÜLE KULLANIN '' BURAYI TIKLAYIN'' TIKLADIGINIZDA ACILAN BAGLANTIDAKI ADRES CUBUGUNDAKI LİNK, KULLANACAGINIZ URL DİR. UYGULAMADA TEMA ZEMİNİNE DİKKAT EDİNİZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

619

Friday, September 9th 2011, 12:47pm

S.A

UZUNCA BIR SURE SIZLERIN GIFT ISTEKLERINIZE YARDIMCI OLAMADIM. HAREKETLI DJ ISMI ISTEYEN ARKADASLARA BU HAFTA SONUNDAN ITIBAREN YARDIMCI OLAMAYA CALISACAGIM. ISTEKLERINIZI YENI MESAJLARINIZLA BELIRTEBILIRSINIZ :çakçak:

• "aslı yılmaz" is female

Date of registration: Dec 24th 2010

• Send private message

620

Friday, September 9th 2011, 9:21pm

dj ismi

mrb benDJ ARAS renkler kırmızı beyaz sarı DJ SİHİRLİ renkler kırmızı beyaz siyah DJ PEHLİVAN renkler sarı beyaz yesil DJ DELİYEL renker acik mavi koyu mavi beyaz yaparsanız simdiden tskler