Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Gönül Abla Sesimi Duyuyorsan Eğer Durum Nedir Söylermisin...Merak Ettikte Oğlunuiyidir inşallah...
Bir onbeşgün oturamayacak,sırt üstü yatamayacak.Elimle besliyorum,ellerimle kaldırıp yatırıyorum 26 yaşındaki yavrumu
Buna şükür Allah beterinden korusun napalım ongün sonra dikişleri alınacak o güne kadar hergün evde pansuman biraz ben zorlanıcam ama oğluma canım kurban.İşin kötü yanı yirmi gün önce annemin öldüğü günde ameliyata alındı bugün farkettim
Dünden beri zaten canlı cenazeyim.Olsun şükür rabbime o iyisini bilir sevdiği kulunuda sınavlarla dener.Allah sizlerden razı olsun ve sizleri korusun çok gençsiniz hepinize sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
Çok sağol,teşekkürler ablam... 
яєαℓ ℓovє