You are not logged in.

_Talya_

Trainee

Date of registration: Feb 5th 2008

• Send private message

21

Wednesday, February 20th 2008, 8:34am

Quoted from ""*-*Trinity*-*""

:burda:Ben senin için resimli bir açıklama yaptım bu linki adım adım izlersen portunu açabilirsin

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=51988#51988

arkadaşımmm çok teşekkür ederim.herşeyden öce ilgilendin.dediğini yaptım.şifremi buldum.port açdım.fakattt,hala mapping - görünüyor. :cry:
başka yapacağım bişey kalmadı.sence varmı?tekrarrr çok teşekkür ederim yardımın için.

SheKerLee

Intermediate

Date of registration: Jan 8th 2008

• Send private message

22

Wednesday, February 20th 2008, 10:29am

Talya herSeyi dogru yaptigina eminmiSin ?

önce IP SabitleStirmen lazimdi ki Port'u bu ip'ye yönlendirebileSin !

Genel olarak ADSL baglantilari kullaniyoruz, buda demek oluyor ki PORT YÖNLENDIRME yapiyoruz

Firewall diye bir engel duvarimizda var, oradada FlatcaSt'i SerbeSt kilmaliSin, ve ayni iSlemi virüS programindada yapmaliSin, anca Sonuc elde edebileSin.

HerSeyi tekrar bir gözden gecirmeliSin yokSada mapping inatla - göSterir ;)

_Talya_

Trainee

• Send private message

23

Wednesday, February 20th 2008, 11:09pm

Quoted from ""SheKerLee""

Talya herSeyi dogru yaptigina eminmiSin ?

önce IP SabitleStirmen lazimdi ki Port'u bu ip'ye yönlendirebileSin !

Genel olarak ADSL baglantilari kullaniyoruz, buda demek oluyor ki PORT YÖNLENDIRME yapiyoruz

Firewall diye bir engel duvarimizda var, oradada FlatcaSt'i SerbeSt kilmaliSin, ve ayni iSlemi virüS programindada yapmaliSin, anca Sonuc elde edebileSin.

HerSeyi tekrar bir gözden gecirmeliSin yokSada mapping inatla - göSterir ;)

arkadaşım yerel ağ bağlantısından özellikler seçeneğinden...vs.işlemleri sitedeki görüntülerden uyguladım.daha sonra nat dan portu açdım.ama anti-virüs programı engelliyor olabilirmi bilmiyorum.Kaspersky anti-virüsü kullanıyorum.hangi ayardan kontrol edip açabilirim.
bu arada TRİNİTY 'e çoookkkkk teşekkürrrr ederim.o kadar güzel modemlere göre resimli port açmayı anlatmışkiii,2 gündür yapamadığımı o resimli anlatımdan 5 dk.da yaptım....ellerine ve emeğine sağlıkkkk.

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

24

Wednesday, February 20th 2008, 11:42pm

_Talya_, yayin alirken yada verirken sorun yasiyormusun, yayindan dusuyormusun, yayin acikken kapali gorunuyormu dinleyicilere, eger sorunun yoksa bence bu kadar ugrasma , sirf renk yesil olacak diye baska seyleri bozabilirsin, bence cok fazla ugrasma....
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

slowcu

Master

• "slowcu" is male

Date of registration: Jun 2nd 2007

• Send private message

25

Thursday, February 21st 2008, 12:00am

Talya_ Selam
Kaspersky anti virüs programı flatcast portunu ve buna benzer portların açilmasini engeller nasıl açildigi hakkında bir fikrim yok ama sana yardımcı olacak bir arkadasimiz ellebete cıkacaktir biraz beklersen eminimki sorunun hal olacaktir :up:

_Talya_

Trainee

• Send private message

26

Thursday, February 21st 2008, 12:29am

teşekkürler slowcu.
sevgili MASUM MASUM,radyo açık yayına bir kişi giriyor 2.giremiyor.yada ilk giren kişi giremiyor.değişior yaniii.bende düşme maşallahhh hiç olmadı.süreklii açık radyom.ama girenler ya zor giriyor yada giremiyor.bide mesela en son 3 kişiydi.2 si çıkdı.kalan kişide düşdü:)
kovacaksınızz beni ama bi sorunum daha var.onu ilgili bölüme yazıcam:)

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

27

Thursday, February 21st 2008, 12:32am

Kaspersky den anlamam o yuzden pek yardimci olamiycam, insallah anlayan birisi yardimci olur..ama istersen once Kaspersky i bir devre disi birak ve oyle bak, hala aynimi flatcast, eger kapatinca duzeliyorsa bence progmadan anlayan biri ile ayarlarini yap..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

_Talya_

Trainee

• Send private message

28

Thursday, February 21st 2008, 12:37am

Quoted from ""Masum Masum""

Kaspersky den anlamam o yuzden pek yardimci olamiycam, insallah anlayan birisi yardimci olur..ama istersen once Kaspersky i bir devre disi birak ve oyle bak, hala aynimi flatcast, eger kapatinca duzeliyorsa bence progmadan anlayan biri ile ayarlarini yap..

ok.çok teşekkür ederim.şimdilik oynamıyorum yoksa bozucam :lol: şimdi diğer sorunumla ilgili bölüme gidip yardım istiyim.vallahi adım çıkacak :hiding:
ama çok samimii söylüyorum bu site ve sizler sayesinde radyoyu açdım siteyi açddım.hatta siteye ilk index de üye cadi-kız yerleşdirdi aktif hale getirdi :thx:
sizden bi yardım alamasaydımmm vazgeçecekdim.gerçekden çookkkkk teşekkürlerrrr.

DJ_KERERLI

Beginner

Date of registration: Jun 24th 2007

• Send private message

29

Monday, February 25th 2008, 11:45pm

Initializing Producer V4.16.117.284 ... radyoya giremiyom böyle hata veriyo cevap

inci-tanem

Trainee

• "inci-tanem" is female

Date of registration: Aug 10th 2007

• Send private message

30

Monday, February 25th 2008, 11:51pm

Quoted from ""DJ_KERERLI""

Initializing Producer V4.16.117.284 ... radyoya giremiyom böyle hata veriyo cevap

cevap:

devami gelmeli

battalkoc

Trainee

Date of registration: Mar 4th 2008

• Send private message

31

Sunday, March 9th 2008, 2:58pm

arkadaslar benim radyomdada sorun var portlar açık güvenlik duvarida engelemiyor anntivirüs kullanmiyorum + - olmasina rahmen dinleyicler hala giremiyorlar zorluk çekiyorlarmıs ??
SOrun Nerde :(

battalkoc

Trainee

Date of registration: Mar 4th 2008

• Send private message

32

Sunday, March 9th 2008, 2:59pm

arkadaslar benim radyomdada sorun var portlar açık güvenlik duvarida engelemiyor anntivirüs kullanmiyorum + - olmasina rahmen dinleyicler hala giremiyorlar zorluk çekiyorlarmıs ??
SOrun Nerde :(

inci-tanem

Trainee

• "inci-tanem" is female

Date of registration: Aug 10th 2007

• Send private message

33

Sunday, March 9th 2008, 3:07pm

link ver bakalim gercekden portlar acikmi, ve gercekden girilmiyormumumumumus :D