Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted from ""dost05""
arkadaşlar türkiyede çok çok önemli olaylar olurken türban gibi kısır bir tartışma oluyor sizce olayın gerçek boyutu nedir acaba ??? :book:
Quoted
Türbanlilari ciddiye alanlarin, Türbanlilar kadar akillari yok diyorum.
Ignore cekiyorum, hükumetede, Türbanlilarada

Quoted from ""(((karakan)))""
karar alinmis verilmis buyuklerimiz tarafindan ping demiski turbanlilar devlet kademelerinde gorev yapabiliyorlarmi diyorsun bende sana soyle diyim eger bas ortusu yasak olsa amerika, ve avrupanin bircok ulkesinde de okullara basortusuyle girilmesi yasak kilinmasi lazim ama oralarda serbest musluman bir ulkede yasak bunu sen onayliyorsan ben diyecek bisey bulamiyorum vede bu tur yorum penceresinin acilmasini sacma buluyorum bu sekilde acilan konu ortamin dengesini bozar lutfen faydali paylasimlarda bulunulsun veya degisik konularda devletimizin isine karismayalim vede yorumlar yapmayalim saygilar