You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

ardinyo

Trainee

• "ardinyo" started this thread

Date of registration: Mar 19th 2007

• Send private message

1

Friday, February 29th 2008, 9:27pm

SELAM SİFRE SORUMUN VAR YARDIM LÜTFEN

ARKADASLAR DAHA ÖNCE DJ ARKADASLARIMIZ FLATCAST DA DIREK SIN NO: VE SIFRE VERIPDE YAYIN DEVRI YAPABILIYORLARDI AMA ARTIK YAPAMIYORLAR VE SADECE FLATCAST RADYOSUNUN ADMIN RUMUZ VE SIFRESINI VERIMDE OLUYOR PEKI BU SEKILDE BIR DJ GICIKLIK OLSUN DIYE RADYONUN ADMIN SIFRESINI DEGISIRSE RADYO SAHIBI NE YAPMASI LAZIM YARDIM LÜTFEN YANI BUNUN BASKA YOLU YOKMU DJ LER YAYINI ADMIN SIFRESI VERMEDEN ALAMAZMI BÜTÜN DJ LERE YOKSA ADMIN SIFRESINI VERMEK ZORUNDAMIYIM TSKLER BASARILAR

• "60GeNCLiK" is male

Date of registration: Jan 1st 2008

• Send private message

2

Friday, February 29th 2008, 9:34pm

ardinyo, arkadasim direk link kalkti radyo sahibinin djye ana sifre vermesine gerek yok

Sid ve passwordle alabilirler burdan giris yaparak yayin alabilir tabi djlere sid ve sifreyi verdikten sonra

http://www.flatcast.com/de/WizTakeOver.aspx?new=-1
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )

slowcu

Master

• "slowcu" is male

Date of registration: Jun 2nd 2007

• Send private message

3

Friday, February 29th 2008, 10:01pm

Re: SELAM YARDIM LÜTFEN

Quoted from ""ardinyo""

ARKADASLAR DAHA ÖNCE DJ ARKADASLARIMIZ FLATCAST DA DIREK SIN NO: VE SIFRE VERIPDE YAYIN DEVRI YAPABILIYORLARDI AMA ARTIK YAPAMIYORLAR VE SADECE FLATCAST RADYOSUNUN ADMIN RUMUZ VE SIFRESINI VERIMDE OLUYOR PEKI BU SEKILDE BIR DJ GICIKLIK OLSUN DIYE RADYONUN ADMIN SIFRESINI DEGISIRSE RADYO SAHIBI NE YAPMASI LAZIM YARDIM LÜTFEN YANI BUNUN BASKA YOLU YOKMU DJ LER YAYINI ADMIN SIFRESI VERMEDEN ALAMAZMI BÜTÜN DJ LERE YOKSA ADMIN SIFRESINI VERMEK ZORUNDAMIYIM TSKLER BASARILAR

Ardinyo selam

Gerekli açıklama forumda mevcut

:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=8518

AGK okumanı tavsiye ederim ;)

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

4

Friday, February 29th 2008, 10:56pm

ardinyo, slowcu arkadasimiz sana linkide vermis, ayrica evet nick ve sifre giriliyor yayin almak icin ama bu nick radyo nicki ve ana sifre degil, radyoda kendi kullandiklari nickleriyle ve sifreleriyle giris yaparak yayin alacaklar, kesinlikle ve kesinlikle RADYO SIFRESINI kimseye vermek zorunda degilsiniz...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

By_Guven

Trainee

• "By_Guven" is male

Date of registration: Mar 27th 2007

• Send private message

5

Saturday, March 1st 2008, 10:45am

birde yayin alan kişinin girdigi kendi kullanıcı adı ve sifresi onaylı olması gerekiyor yoksa alamıyor yayını
Copyright ® By_Guven