Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted
ama portlarla ilgili bana kalirsa biryerlerde bi acık var ve ne oldugu bulunamıyor
Quoted
Ayrıca ben detaylı bilgiye sahip arkadaslardan yardım aldım

Quoted from ""MeRaL""
Dj ligin kolay oldugunu kim söylüyor,
dj lik hele radyo sahibi olmak, bir iki parca muzik sahibi olmak degildir
Quoted
Ha eger bu sonucu cıkardıysanız neye dayanarak
Quoted
ama portlarla ilgili bana kalirsa biryerlerde bi acık var
Quoted
sonucta sen de ben de elimizden geleni yaptıkk emin ol

Quoted from ""SheKerLee""
bu konuda MaSum en iyiSini yazmiS, format at kurtul
gerci neyden kurtulunuyo onu anlamadim formatla her dertten kurtulabilSek keSke
ama
keSinlikle Port acmaktan foruma daimi üye olup flood atar gibi yapamiyom yapamiyom tarzinda meSajlar kimSeye fayda göStermez
en azindan BURADA bir yol göSteriliyor ve forum caliSanlarini rahatlatalim ki bir cogumuz burdaki anlatimlardan baSariya ulaSiyoruz vede kimSeye Soru Sorma geregi bile duymuyoruz
cünkü zaten yol göSterilmiS, yürüyemiyorSak önce yürümeyi ögrenelim
.ben yayın almakdan vazgeçerken belkide radyodan vazgeçerken :cry: Trinitysayesinde ilk günkü heyecanıma isteğime kavusdum. :thx:
ama şimdi trinity ve sizler sayesinde kendime güvenim geldi ve arkadaşıma yardımcı olucam :book: .dua edinnn pc.sini çökertmiyim arkadaşlar.belkiii bi formatta o yerrrr
Quoted from ""DjRiDo""
_Talya_, hayirli olsun gözün aydin talya ins onuda ögrenirsin en kisa zamanda basarilar dilerim simdiden