Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten.
Maksim Gorki
Kimse başka bişey anlatmasın..Giden geri dönüyorsa, sevdiğinden değil.. Daha iyisini bulamadığındandır..
Aragon..
Gerçek aşk bir hayalet gibidir. Herkes ondan bahseder ama gören çok yoktur.
Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.
Einstein
Bir adamın birçok hüner, fen, bilgi sahibi olduğuna bakma!..Verdiği sözde duruyor mu?..Vefâsı var mı? Asıl ona bak!
Mevlana
Hayallerimiz ve kalplerimiz kırılıyor, ve sırf aşk için canımız yanıyor... aşk bizim için ne yapıyor "Bizi üzmekten başka" ?
Gideni sevmek kalanların işi değilmiş meğer, çünkü giden ne beklediğin gibi gelir, ne de beklediğine değer.
Jules Verne
Bırak bütün insanlar seni tanısın ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın. İnsanlar sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler.
Benjamin Franklin
Cesaretin Bittiği Yerde Esaret Başlar
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Birisi konuşmasına başlarken ''durum sandığın gibi değil''yanlış anladın ifadesi kullanıyorsa; Durum tam da sandığınız gibidir.
[Dylan]
"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin".
Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine. Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor .
[B. Marley]
Onurlu olmalı gelişler..
Bir kadının ANA oluşu, bir erkeğin ADAM oluşu gibi..
Asil ve olgun gelmelisin..!
Omuzların dik, alnın açık, tüm kalbinle gelmelisin..!
Ne kadarına yetiyorsa yüreğin, yettiği kadar sevmelisin..! Aklını başından alacak kadar değil aklı başında olacak kadar sevmelisin..!
......Az olsun, öz olsun ama yürekten..!
Can'ı gönülden olsun ...!
Beni iyileştirecek bir , psikolog bulursam,derhal depresyona girmeyi düşünüyorum.
[D. Noel]
Bazen hayal kırıklıkların hancer gibi saplanır yüreğine SUSARSIN.
.Bazen herşey için artık cok gectir SUSARSIN..
Bazen hiç kimseye hiç biryere ait olmadığını anlarsın SUSARSIN..
Bazen yitip giden geçmişine lanet ede ede SUSARSIN..
Bazende gerçkten konuşmaya gücün kalmaz,kelimelerin tükenir ...SUSARSIN..
...İşte ozaman susmanında konuşmak kadar ihtiyac olduğunu anlarsın..
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana? "haddimi" bilirim derim
Mevlana
Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarımız kıyar size ..
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Git gidebildiğin kadar!Bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin!Ama unutma limanda kalanı değil,çekip gideni vurur fırtına
Büyük hayal kırıklığı yaşamışsanız sakın''ben artık kimseyi sevemem'' demeyin.Unutmayın en güzel çiçekler mezarlıkta açar...
Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır…