Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Avrupa Yakasinin EN komikleri???
Arkadaslar,
Avrupa Yakasini bilmeyeniz yoktur aranizda :lol: Valla benim icin her karekter süper..
ama tabi bu aralar GaFFur ve Burhan Abi ön planda....
Burhan: "Pabucumun Rockcisi.."
Hadi Kolay Gele :lol:
Bencede bu aralar gaffur ve burhan ön planda, ama eski dönemde oynayan sehsu ve ata demirerin canlandirdigi karakterde cok süperdi. Son zamanlarda fazla izleyemedigim icin hemen oy vermiyorum
aaahhhhhh.... hasta oluyorum ben bu Diziye, Aile boyu bikmadan usanmadan izledigimiz tek Dizi "AVRUPA YAKASI" 
BİZE NİYE GELMEDİN… YOKSA BİZİ BEGENMİYORMUSUN………
iste burasi yokmuya hele bide Peynir keserken elinde kalan Bıcak
HADİ GEL…..ŞİMDİMİ….EWET BABAMLARDA EWDE YOGGG…
:hihi: Oyumu GAFFUR´a veriyorum ama bütün karekterlerin hepisini COOOK seviyorum 
BUKADARDA OLMAZKI CANIMMMM.... BIRI BIZE DURRR DESIN YAHOOO... :yardim:

Benimde en sevdigim Dizi, Ata Demirerin gittigine cok üzüldüm :cry:
Gafurun geldiginede cok sevindim :olee:
benim dizideki favorilerim yoksa beni beğenmiyormusun Gaffur ile varya sana pis dalacağım anadolu rock forever tanrıverdi.... diğer karakterde komik lakin bu tipler çıktımı olaylar değişik oluyor...
MAKBULE ve BURHAN BEY :lachab: onlarin ikisi acayip.....
digerleride süper ama .....kalite kokuyor dizi resmen.
Ooo stella hanim MAkbuleyi unutmussun yaw. :ne?:
Ya ben Burhana verdim...cok güldürüyor beni.
Sibelim evet haklisin birisi bize dur desin yahoooooooo :lol:
Sunny unutmadim sekerim yer yoktu daha fazla, hatda iki kisiyi cikarttim...onlarin yerine Tanriverdi ve GaFFuru ekledim.
Benimde en sevdigim Dizi, Ata Demirerin gittigine cok üzüldüm :cry:
Gafurun geldiginede cok sevindim :olee:
aynen katiliyorum
tabiki de GAFFUR
aslinda bir kere firsat bulup bakmistim o da atanin findik fistik sarkisini söylediyindeydi bence en iyisi o gersi bilmiyorum o yuzden benim favorim ata ama onuda yukarida bulamiyorum findik fistik aaaaa hehehehe hadin cok konusmadan ben gene susayim yoksa kovulacam bir gun burdan byeeee :pisstt:
Sey, ben izlemiyomm pek ama hani SIDIKA vardi ya o kadini coh seviyom benn. , galiba makbule adi :oops: HIHI :hehe:
Gaffur, ama cok sevenin varmis nan :lol: :lol:
bennnnnnnn kubiiii yi tek gecerim arkadaslarrrr

adam süper yapiyor rolünü!!!!
maleeseffff ata demirel yok,o ayri bi süperdi..... gaffurda hani fena degil ama yinede kubi kubi kubiii
iki tane oy veremiyomuyuz yaa :lol:
Ya İffet Var o Daha Enterast Bence :olee:
Ama Gaffur Daha KAc Gün Oldu Diziye Gelelli Demi Ama :tv:
sey sey yani su ayakkabilarinizi bana dogru atmamaya söz verirseniz söz söyliyecem ben bu diziyi hec sevmiyom yahu :oops: