Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
BasiTTi bi aşkı biTiRmek,BasiTTi haDi qiT demek.. ne biTirebiLdim ne De qiT DiyebiLdimm ben vaRya Ben onu çoK sevDimm !
Yaptığım Tek Doğru Şey, En Büyük Yanlışımdı Benim... Çünkü Yanlış Kişiyi, Doğru Aşkla Sevmiştim...
hayatı hep qece olaraq yaŞıorum yada hayat hep beni karaNlıqa itiyo.. 
Kravatı takıpta ceketi qiyince adam sınıfıNa mı qirdin snce ? aDam oLmak için önce yüreK sonra biLek qereKio bnce..
кσℓυм∂α кєℓєρçє gι∂ιуσяυм ѕєηѕιzℓιgє νє ѕєѕѕιzℓιgє...
LaғLarım ağıRdır |anLayana|~Sevqim ebedidir Layik |oLana| (;
ProfesyoNéL sihirBazcıymıssın
Beni Kaybttqne qórè 
Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma, Yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir.
Dünü yada bugünü değil anı yaşamalısınız. Çünkü; Şimdi olacaksa bir şey; yarına kalmaz. yarına kalacaksa eğer; bugün olmaz.
Adam Gbi séwiLmek istiosn ; iLk once adam oLmayi ögrenecektin 
Artık Né Sévméyi İstiorum Nédé SéviLméyi Çünkü Hép Yarm KaLdı SévMéLérim Vé HéP SAhteyDi séVéNLéRim !!
Bana Karşı Sesini DeqiL ~~ KapaSiteni yükSeltte geL x)
Aşk Kumar gibidir dikkat EtmeLisin, Oynadığın zaR değiL "kaLp" ßunu ßiLmeLisin..!
BELKİ BEN SENİ DEĞİLDE SANA YAKIŞTIRDIĞIM AŞKI SEVDİM , SENDE BU AŞKTA ROL ALDIĞIN İÇİN GÖNLÜMDE ÜNLÜ OLDUN...
Eski resimLere bakarken araLarında bi resim buLdum . . Sordum kaLbıme tanımam dedi . . GözLerim o zaman neden doLduuun
Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım kaybetme korkumdan değil; karşımdakinin yalan söyleme potansiyeline olan merakımdandır!
Sevgimi hαkedecek kimse Yok. O yüzden sevmeyede gerek yok 
Aklıma Sordum, Nedir Bendn İstedğin Dedim? ''AŞK'' dedi.Öyleyse Yüreğimi Ele Geçirmelsin Dedim. O Beni Barındrmaz Ki İçinde Dedi
[b]Bil ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren 
aŞk yakar, aŞk aCıtır, aŞk ağLatır, aŞk ÖzLetir, aŞk Kanatır, aŞk öLDürür.. ULan aŞkkk... ßir KereDe güLDür ßéé !!