You are not logged in.

asi kaplan

Beginner

Date of registration: May 17th 2011

• Send private message

521

Monday, June 6th 2011, 9:51pm

slm bir kaç yazı istemiştimm ama yazılmadı okyanus derya nehir asi kaplan dj olmadan ayrıca birde ricam nehir admin yazısı dönen yazılardan ve gümüş rekn kırmızı sarıda olursa lila tskler :Ç.hastayim: :Ç.hastayim: :Ç.hastayim:
[

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

522

Monday, June 6th 2011, 11:03pm

slm bir kaç yazı istemiştimm ama yazılmadı okyanus derya nehir asi kaplan dj olmadan ayrıca birde ricam nehir admin yazısı dönen yazılardan ve gümüş rekn kırmızı sarıda olursa lila tskler :Ç.hastayim: :Ç.hastayim: :Ç.hastayim:
[

Arkadasım bizden isteginiz dj yazısı isteginizi yerine getirmisiz sayfa 25 te sanırım incelemeden yeni istek yapmıssınız. önceki isteginizde sadece okyanus için istekyapmısnız. size forumu dikkatlice takip etmenizi öneririm. hiç bir arkadasımızın mesajı cevapsız kalmaz. simdiki isteginiz farklı isimler var. bunlardan en sonuncusu asi kaplan mi? yoksa asi ayrı bir isim kaplan ayrı bir isim ? yazınızı ona göre hazırlayıp cevaplandıralım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

This post has been edited 1 times, last edit by "atilla_ky" (Jun 6th 2011, 11:19pm)

asi kaplan

Beginner

• Send private message

523

Tuesday, June 7th 2011, 9:27am

slm tekrardan kolay gelsin öncelikler tsk ederim ama ne kadar baktımsa 25 sayfada sadece mesajimi görebiliyodum bu gun onuda göremedim yani diger arkadaşların isimleri var ama ben kendi isimlerimi göremedim nehir admin ile asikaplan bir olsun yani döene yazıda mesela admin diger tarafı nehir asikaplan hero olsun abi tek isim 2 dönen şeklinde bu arada acemiyim kusuruma bakmayınız

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

524

Tuesday, June 7th 2011, 2:43pm

slm tekrardan kolay gelsin öncelikler tsk ederim ama ne kadar baktımsa 25 sayfada sadece mesajimi görebiliyodum bu gun onuda göremedim yani diger arkadaşların isimleri var ama ben kendi isimlerimi göremedim nehir admin ile asikaplan bir olsun yani döene yazıda mesela admin diger tarafı nehir asikaplan hero olsun abi tek isim 2 dönen şeklinde bu arada acemiyim kusuruma bakmayınız

Arkadasim sizinn istek yaptıgınız mesaj sayfa 24 te 479 nolu mesaj. bu mesajınıza sayfa 25 te 498 nolu mesajla cevaplamısım isteginizi yapmısım :) simdi yeni isteklerinizi yaptım güle güle kullanin. likler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri seçin özelliklerde göreceksiniz :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

asi kaplan

Beginner

• Send private message

525

Tuesday, June 7th 2011, 7:27pm

abicim çok tsk ederim ama bi sorun var sizide yordum ama ben bunları msn resim köşeme de eklemek isriyorum boyurlaruı büyük geldi nasıl ayarlarım emeginize saglık çok tskler

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

526

Tuesday, June 7th 2011, 8:41pm

i
abicim çok tsk ederim ama bi sorun var sizide yordum ama ben bunları msn resim köşeme de eklemek isriyorum boyurlaruı büyük geldi nasıl ayarlarım emeginize saglık çok tskler

arkadasım hangi ismi msn ye eklemek istiyorsan boyu ile yaz onada gift yaparız :çakçak:

asi kaplan

Beginner

• Send private message

527

Tuesday, June 7th 2011, 9:50pm

abicim sagol sizide çok yordum ama admin nehir ve asikaplan yazılarimi msn eklemek istiyorumm bide derya zahmet verdim kusuruma bakmayın çok çok özürdilerimm emeginize saglıkkallah sizleri eksik etmesinn

hakan2089

Trainee

Date of registration: Mar 31st 2010

• Send private message

528

Tuesday, June 7th 2011, 10:03pm

sllm öncelikle kolay gelsin DJ~CinAli ve Hayal~P£RéSt yazarmısın dicektim farklı farklı şekillerde ve altında linkleri olrsa sevinirim simdiden tskrler

irem08

Beginner

Date of registration: May 15th 2011

• Send private message

529

Wednesday, June 8th 2011, 3:01am

slm

bende sizden bir kactane irem sizlerle dj ismi rica etsem simdiden tşkler emegi gecen herkese cok tşkler

asi kaplan

Beginner

• Send private message

530

Friday, June 10th 2011, 1:23am

slm abi iyi geceler tekrar ben diyeceksinizki ne çok istegin var birde oktay suskun vede hazan ismi ricam abi bunlarda benim isimler gibi msn resim köşemize eklenicek ama booyutlarını bilmiyorumm derya nehir admin vede asi kaplan isteklerim vardı tskler şimdiden ellerinize saglık

hiko

Trainee

• "hiko" is male

Date of registration: Dec 4th 2009

• Send private message

531

Friday, June 10th 2011, 9:35am

dj isimleri

selamlar hayırlı sabahlar dj banu ve 1_OKYANUS_PERİSİ BU NİKLERİ HARAKETLİ VE SABİT FARKLİ SEKİLLERDE VE RENKLERDE YAPARMİSİNİZ SİMDİDEN TESEKKÜR EDER HAYIRLI İŞLER DİLERİM

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

532

Friday, June 10th 2011, 3:14pm

abicim sagol sizide çok yordum ama admin nehir ve asikaplan yazılarimi msn eklemek istiyorumm bide derya zahmet verdim kusuruma bakmayın çok çok özürdilerimm emeginize saglıkkallah sizleri eksik etmesinn

Güle güle kullanın diger isteginizide ekledim. linkler için BURAYI TIKLAYIN'a tıkladınızdakı acılan baglantıdakı adres cubugundakı linklir

ACIK MAVİ ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

533

Friday, June 10th 2011, 3:45pm

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

534

Friday, June 10th 2011, 4:13pm

• "DJ YAGMUR DAMLASI" is female

Date of registration: Jul 10th 2009

• Send private message

535

Friday, June 10th 2011, 6:03pm

SLM ÖNCELİKLE EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL İSİMLER OLMUŞ BENDE RİCA ETSEM DJ*HASRETİM*53 MOR VE MAVİ RENKTE YAZILIŞ OLARAK BU ŞEKİLDE BİR KAÇ ÇEŞİT YAPARMISINIZ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM..

asi kaplan

Beginner

• Send private message

536

Saturday, June 11th 2011, 8:19pm

slm abicim öncelikle ellerinize saglık emekleriniz için ama yine sorun var sanırım benim şansım yokboyutları güzel olmuş ama bu seferekranda kare kare oluyor yazılarım onu nasıl düzelte biliriz yanı dönerken kare kare yazı okunmuyor boyutu güzel tek sorun bu size çok zahmet verdim farkındayımm emeginize saglık herşey için tşkler :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• 1366852
  • Send private message

537

Saturday, June 11th 2011, 8:31pm

asi kaplan, gifi radyoya eklediginizde otamatik olarak 200x150 boyutunda acilir
gifin yada resmin orjinal boyutu ne olursa olsun.

gifi ekledikten sonra uzerine sag tiklayin ve Picture > Original Size secenegine tiklayin
o zaman resim orjinal boyutu ile gorunur, oldugundan buyuk yaparsaniz pixellesme gorursunuz.

Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

538

Saturday, June 11th 2011, 11:10pm

slm abicim öncelikle ellerinize saglık emekleriniz için ama yine sorun var sanırım benim şansım yokboyutları güzel olmuş ama bu seferekranda kare kare oluyor yazılarım onu nasıl düzelte biliriz yanı dönerken kare kare yazı okunmuyor boyutu güzel tek sorun bu size çok zahmet verdim farkındayımm emeginize saglık herşey için tşkler :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

Arkadasim senin iki istegin için ayrı ayrı gift yaptım biris radyo içinndi o kesinlikle kare kare olmaz. diger istegin msn içindi. msn için istediginin boyutu kucuk. msn istegin için olan gifti radyoya eklersen cok kucuk olacaktır buyuttugundede kare kare olabilir.

ayrıca masum modaretörmüze tesekkür ederiz
kendiside güzel bir izahatta bulunmus tekrar dene olmazsa yardımcı oluruz kardesim

simdi tekrar baktım kucuk buyuttakı gifti eklemissin radyo için

asi kaplan

Beginner

• Send private message

539

Sunday, June 12th 2011, 3:39pm

sanırım bi yanlış anlaşılma var ben msn profil sayfama eklemek istiyorumm radyoda sorunsuz çalısıyor ama msn prfil resmime ekledigim zaman kare kare donuyor
:Ç.hastayim: :Ç.hastayim: :Ç.hastayim: :Ç.hastayim: :himmmm:

halil_66

Intermediate

• "halil_66" is male

Date of registration: May 4th 2011

• 1524862
  • Send private message

540

Tuesday, June 14th 2011, 10:32pm

slm
dj rabia
dj Kader