Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
NİCANOR PARRA
"Birilerinii hep boş zamanlarda özlediğini anlar insan. Çünkü boş insanlar, boş zamanlarda hatırlanır..."
En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar
Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir.
Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!
ECE AYHAN
"Kimse bana masal anlatmasın, çocukken de dinlemezdim. Seviliyorsam gurur duyarım, sevilmiyorsam saygı duyarım..."
Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Ne kadar kibirli dursa da, bardağın önünde eğilir çaydanlık..Öyleyse bu büyüklenme niye, bu gurur, bu kibir niçin ? Mütevazi ol..Hatta bir adım bile geçme gurur kapısından..Bardağı insan,bunun için öper daima alnından.
JC.GARANGE
"Benim yaram ne bir zayıflık ne de bir kusur.Bu bir güç işareti,herkes bunu görecek ve kabul edecek.Hataların senin bu dünyaya vurduğun damgandır
YILMAZ ERDOĞAN
"Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki..."
PAUL AUSTER
"Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir...""
Her "senin için ölürüm" diyene "öl" deseydik keşke.. "Yalnız kalırdık belki ama; en azından ortalık çöplükten arınırdı"..
[Boris Vian.]
Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiÇünkü sen benim için daima tektin
Yalnızlığım kendime Güzelim Senin Aşkınla Hitap Düşmüş Bedenim, Geleceğe Umutsuz Bakıyor güLüm..
geceleri Başlar Sözlerim Sabaha Kadar Yalnızlığım Beni Derinden yaralar Sitemim Sana Değil Sevgilim Sitemim Hayata!
Yaşamak Buysa Yaşıyoruz Hepimiz Bir gun Yalnız Kalıcağız Bu Yüzden Yalnız Kalana Kadar Seninle Yaşamak istiyorum ..
1 Günü Nasıl ANlatayım Sana Sen yokken geçen Saatleri Nasıl Söylerim Sana Yalnızlık Koymuş Adını Artık Ayrılık…
1 Seni Sevdim ben 1'de Baharları Sevdim Seninleyken. Sonbahar Ayrılığını Yaşamak Kadermi güLüm?
Beyazlar içinde Seni beklerken Bu Ayrılık Niye? Siyahın Matemine Bürünmüş Bu Duygular Niye? Ayrılık için Cırpınışlar Niye? her Sevmek Ayrılıkmı Demek?