Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzelde darma duman ediyorsun beni.
Nazım Hikmet
Öyle bir gittin ki , depremler başladı şehrimde .
Yağmurlar dinmedi.
Bütün şarkılar lanet gözlerini anlatıyor artık .
Ya her şeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim
Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyorrrr
Biz git'meyi becerebilenlerdeniz!
Bize acı yakışır. Hüznü güzel ağırlarız mesela yüreğimizde... Bir o'na misafirperveriz!
Cevap vermen gereken tek kişi; her sabah aynaya baktığında gördüğün kişidir .
[Robin Sharma]
Geceleyin içime apansız bir sızı düşer..Ben seni,sen onu düşlersin..Beni hep bu kahreder.
Malesef doğmuşum bir kere, mecburen yaşıyorum.
Doğarken neden ağladığımı, yaşarken anlıyorum.
Öleceğiz birgün, gömecekler. Bikaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler.
Bi kağıda sensizlik yazdım çok hoşuma gidiyor.Çünkü sensizliğin kelimesi bile senle başlıyor...
Sevgiler nerde? Gerçekler yalanmış... Aşk için kurduğum düşlerin yerini 'kocaman yanılgılar' almış!!!
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...
__ J.Chrstophe__
Bir erkeğin kaderi; sevdiği kadının ihaneti ile sevmediği kadının sadakâti arasında çizilir...
__Tolstoy__
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar... Kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin beyni yok.
__C.Palahniuk_
Üç Çeşit İnsan Vardır:
1 Ekmek gibidir; Her zaman ararsın 'bazen' bulursun
2 İlaç gibidir; İhtiyacın olduğunda ararsın 'pek az' bulursun
3 Mikrop gibidir, Sen aramasanda olur, Çünkü o seni 'her zaman' bulur
ÇEHOV
Mükemmel bir kadın buluncaya kadar evlenmeyen bir adamın Allah yardımcısı olsun, eğer bulursa daha çok yardımcısı olsun
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi vardır...
YUNUS EMRE
evt snm cok haklı ve yerinde bir söz ama malesef bazen güven oluyo süistimal ediliyorsun işte....
Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
[Cemal Süreya]
Kimseye Değil Bu Nefretim Sadece Kendime Sevmeseydim Olmazdı içimde Koca Bir Dünya Şimdi Cehennem Oldu Girme Yanarsın rezil Olursun Karşımda!
Bir insani unutabilirsin,bir insanin sana neler yaptiginida unutabilirsin,Ama o insanin sana ne hissettirdigini ASLA unutamazsin...