You are not logged in.

• "ordulu_gökhan" started this thread

Date of registration: Oct 22nd 2007

• Send private message

1

Wednesday, January 23rd 2008, 11:30am

TEMA PROGRAMI ARIYORUM

Arkadaslar tema programı arıyorum tema yapmak için bende var ama photo filtre diye program reminlerin kb buyultuyo vede bunu flatcast 100 kb yukarı tema kabul etmiyo bunun için başka bir tema programına ihtiyac duyuyorum şimdiden herkese teşekkürler.

SheKerLee

Intermediate

Date of registration: Jan 8th 2008

• Send private message

2

Wednesday, January 23rd 2008, 11:48am

gökhan, aSlinda bence photofiltre reSim yapmak alaninda en iyi Freeware programlarindan
kullandigin reSimlerin boyutlari cok büyüktür ama kendi dizayn ettigin doSya cok büyük olmuyo aSlinda

yinede baSka programlarda denemek iStiyorSan Sana bu Sayfada bir kac FREEWARE programi var, bunlari dene

http://www.freewareportal.de/Grafikprogramm/

benim tavsiyem SplitImage ama yine boyutu büyük reSimlerde kb 100'den fazla olucaktir,

bunlari upload ederSen imageShack gibi bir Siteye ve BACKGROUND FROM URL olarak direct link adreSini eklerSen Sorun olmayacaktir ve daha cabuk acilacaktir

• Send private message

3

Wednesday, January 23rd 2008, 11:55am

sagolasın shekerlee kardes bu arada ordulusun herhalde ben de orduluyumda tes ed program için..

AnkaraLee

Intermediate

Date of registration: Oct 9th 2007

• Send private message

4

Wednesday, January 23rd 2008, 12:49pm

Gökhan arkadaSim SLowcu arakdaSimizin temaLarina bakabiLirSin oda photo fiLtre kuLLaniyo vede 100 kb yukari dedigin Sey picture reSim yani direk reSim oLarak ekLerSen oLmaS ShkerLee nin dedigi gibi
BACKGROUND FROM URL oLarak ekLicekSin ve reSimde ekLemek iSterSen picture from fiLe den degiL From urL den ekLe reSimLerini daha cabuk aciLir ve yayini etkiLemeS

• Send private message

5

Wednesday, January 23rd 2008, 1:19pm

starradyonun uploadına ekliyorum rasmleritemayı birleştirmek için radyoya alıyorum 100kb üzerinde diye bir hata veriyo ve temayı düzenleyemiyorum resimli anlatım larınız varsa sevinirim..

• "60GeNCLiK" is male

Date of registration: Jan 1st 2008

• Send private message

6

Wednesday, January 23rd 2008, 3:42pm

kardes link yap yada boyunu kücült jpg yap öyle dene
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )

FoRCeS

Trainee

Date of registration: Jul 25th 2007

• Send private message

7

Monday, April 14th 2008, 12:56am

SAOL TSK EDERIM...paylasım ıcın