Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan bütün
samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisi ile en iyi biçimde ilgilenecektir..
Hayat Benim Hayatım ! Dışardan nasıl göründüğümün bir önemi yok ! İçeriden görebilenler yetiyor bana.. Beni dışardan
yargılayanlara sözüm yok zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara !!
Ömür! Anlamına göre ne kısa bir kelime! Oysa “teşekkürler” gibi, daha uzun bir sözcük olsaydı; çekilen eziyetin de tercümanı
olurdu.. Aslına bakarsan, ömür de kısa! Ben her gün seni bekliyorum diye çok uzun geliyor. Gelmiyorsun ya; ömrüm eksiliyor…
Unutsun beni demişsin, bu bana imkansız geliyor. Çünkü unutmam için önce seni hatırlamam gerekiyor.
CEMAL SÜREYA
Sevgiyi hak etmeyene vermek, o kişiyi onurlandırmak değil.. sevginin şerefine ihanettir.
Canın kıymeti ölümde, Gözyaşının sırrı tebessümde, Sözün güzeli yürekte, Aşkın anlamı kalpte saklıdır...!
Daima gerçeklerin savunucusu ol.... Takdir eden olmazsa bile , vicdanına hesap vermekten kurtulursun....
Son deyip de bıraktığım sigaradan ne farkı var ellerinin?
Nefesim yetmiyor san ki sus desen öleceğim.
Can Yücel
Güzel kadınlar aşkla aptallaşır; ama hem akıllı hem güzel kadınlar, aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalır..
Huysuz erkekler iki gruba ayrılır; ilk grup tuttuğu takım yenilince dünyası yıkılan, ikinci grup ilk grubun dışında kalanlar!!! (ÇekilmeZZ)
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil,, geri dönüşüm kutusunda bekletirsen eğer sistemini yavaşlatır!
Kum saati gibi akıp geçti hayatım..Çevirsem geri gelir mi geçen gúnlerim..
''Yılların bana öğrettiği şeylerden biri de bu oldu; 'mutluluğu' yakalamışsan sorgulama.....
Ey yalnızlığım ! Seni çok ihmal ettim ve inan değerini geç de olsa anladım..Var mısın kaldığımız yerden devam etmeye ?
Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz.Rabbimin kapısı büyüktür asla kapanmaz.sen umudunu kaybetme .kapı dışardan açılmaz.
Yar dedim yardan geçtim,can dedim candan geçtim,ser dedim serden geçtim..Bir senden geçmedim YARAB! Tek başımı sana eğdim..
"Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır.. Akıl korka korka atar adımlarını.. "aman sakın kendini" diye tembihler.. Halbuki AŞK öyle mi? Onun tek dediği; "Bırak kendini, ko gitsin!.." Akıl kolay kolay yıkılmaz.. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer.. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!...
En Sevdiğim Hayallerimi En Büyük Kabusa Çevirenleri.. Elbet Birgün En Tatlı Rüyalarından Uyandıracağım..!!
Her kim olursa olsun gözünüzde büyütmeyin... Kardeşim dediğiniz insanlar bile gün gelir hançeri sırtınıza saplar.
Kendi değerlerinden herhangi bir insan uğruna vazgeçtiysen o insana dönüp iyice bak.O insan artık ya herşeyindir ya hiçbirşeyin.