Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yaşamı, değiştirmek zorundayım..! Yoksa bir kere bile yaşadığımı hissetmeden ölümü karşılamak zorunda kalacağım...!
//İrvin D. Yalom//
Seninle olan bir an daha yerleşebilsin diye hafızama Kalan tüm geçmişimi tek hamlede silebilirim.
“Bütün şarkılarda senden bahsediliyormuş, onu fark ettim”.
Hiç kimse bir gülümsemeyi satın alabilecek kadar zengin değildir; ama çoğu kimse gözden yaş akıtabilecek kadar 'ucuzdur.
Otopsinin lüzumu yok. Her terkeden gibi,o da "kalpten gitti..."
"Başkalarına çamur atmadan önce iki kez düşün! Çünkü ilk önce senin ellerin kirlenecek.."
Yanında olduğum zaman; değerimi bilmezsen.. Değerimi bildiğin gün: beni yanında bulamazsın..!
Bil ki düşmek değildir insanları üzen. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren
Sen gözlerimin önünde, içindeki beni harcarken; ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim..Sen bildiğim gibi kalmadın ama,
ben unuttuğun gibiyim hala..
Hayat bir sınavsa, adımı yazıp çıkmak istiyorum
seninle benim aramdaki tek fark sen düşünürsün ben ise uygularım(*_*)
Kadında Aranan Güzellik, Başa Bela Olur, ! Kadında Aranan Güzel Huy İse, Başa Tac Olur...
Bugünlerde aklıma gelen başıma geliyor birde gönlümden geçen yanıma gelse
En Çok Seni ÖzLerken YeniLiyorum Hayata... Seni YaşayamaDım ßeLki ama SenSizLiği EzberLedim yokLuğunda...
Seniseviyorum" cümlesini bilerek birleşik yazdım, çünkü seni sevmeye ara vermiyorum...SEN HAYATIMDA ARTIK OLMASAN DA..
Deliyi adam edemezsemde adamı deli ederim..
Haydi gel senle bir oyun oynayalım sen benim hayallerimle oyna bende senin hayatınla.
Bir kalbin içinde ne olduğunu asla tam olarak bilemezsin ; kırmadan önce iyi düsün, belki de içindeki sensin...
Haksızlığa "YÖNELİP" bütün İnsanların senin peşinden gelmesi yerine "ADALETLİ" olup "YALNIZ" kalman daha iyidir
aslında kadınlar bir melektir sadece kanatları kırılınca süpürgelerine binerler o kadar...