Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ölüm su değil ki içipte ölesin. İnsanlar mert değil ki inanıpta güvenebilesin. Adam gibi biri yok ki Allahına kadar sevesin.
Ölmekle gömülmeyecek bir cümlen olmalı hayata dair.
Senin Kadar Yazsaydım, Arzuhalci Olurdum. ...
Hayatı fazla ciddiye almayın, zaten içinden çıkamayacaksınız.
O Kadar Derinlere Dalmışım ki Artık Kendimi Bulamıyorum.
Aşk bir kelime değildir kurmak için iki can gerekir
Kimse seni sevmek zorunda değil. Kendini sevilecek insan yap gerisini karşı tarafa bırak.
Yalan ne kadar büyük olursa, inanan da o kadar cok olur
Eğer yüzün hayatın ağır tokatlarıyla şiştiyse gülümse ve şişman bir adammışsın gibi davran.
Sevgimi ihtimaller üzerine kurmadim ki sevgili sözlerle caka satayım.
gecelerde sensizliğimi sor yıldızlara, sensiz kaldığım soğuk gecelere sor. Kuytu köşelerde ağladığımı, hasretini karanlıklara haykırdığımı sor. Sor ki söylesinler çaresizliğimi bir kerecik sor sevdiğim.
Kendimi Değiştirmişim Sanmıştım, Meğersem Dunya Değişmiş.
Bugün Kendime Format Attım, Malesef Kalbimin Driverını Bulamadım.
Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.
Varlığın kaç para eder ki diyenlere öyle bir yoksulluk bir aktım ki hala fakirlik içindeler.
Yağmuru değil de yağmurda yürümeyi sever insan... Ağladığı belli olmasın diye...
Daha ne kadar, neyi alacaksın ellerimden bilmiyorum.Al!... İşimi al, sevgilimi al, umutlarımı, hayallerimi al neye sahip olduysam her şeyi al ki alacağın HİÇBİR ŞEY kalmadığında sıra bana gelsin... Al ki attığım her büyük adım da kimseyi düşünmeyeyim kendimden başka.Zaten taa en üste , o gözümü diktiğim yere vardığımda herkes yanımda olacak ben istemesem de.
Her şeye sabırlı olacağımıza, Her şeye hazırlı olalım.
Düsünmeden ögrenmek zaman kaybetmektir
Sevgi geceyi aydınlatan bir ay gibi... Gözlerin bedenime can veren ruh gibi. Sensizlik beni saran kefenin mezarda bedenimi çürütmesi gibi... Ya azrailim ol öldür ya da yarim ol güldür... Ya güzel konuş ya da hep sus.