Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Eskisi gibi değilim artık. Niye bilmiyorum sebebini.. Bugünlerde fazla kırılgan oldum.. Söylenen her söz dokunur oldu yüreğime.. Gördüğüm her mutluluk güçsüzleştirir oldu bedenimi.. Korkar oldum bir de. Yeniden baslamaktan korkar oldum.. Yanlızliktan mıdır nedir.. Çabuk yorulur oldum.. Çare aramıyorum eskisi gibi.. Sen'ler aramıyorum birde belki.. Eskisi gibi değilim artık.. Kendi başıma yaşar oldum.
Saygım adabımı aştı bu gece.
Ne kimseyi bir hırs uğruna satarım ne de kimseye yalakalık yaparım ben sadece bende ki doğruları yaşarım ..
Bir YÜREK nelere yeterse, bir CAN ne kadaq SEVERSE, bir DAMARDAN ne kadaq çok KAN geçerse, yaşam ÖLÜME ne kadaq değerse, sende benim için o kadaq DEĞERLISIN ..
O yokken "hayır sevmiyorum, unuttum" deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte..
Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın; dahası yok.
Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım. Zaman değil yürek istiyormuş.. O da sende kaldı.
[Yılmaz Güney]
"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır".
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek! Yapman gereken tek şey; acı çekmeye değer birini bulmak.
[B. Marley]
"Kendime yalan söylemeye başladığımdan beri kimseye inanmıyorum".
[O. Wilde]
Evet aşk varmış.. Küçükken bir masalda duymuştum; Hatta bir varmış, bir yokmuş .
[O. Bal]
"Onca zamanın üstünde, eskimeyen bir düşüncesin şimdi; insan hergün anımsar mı aynı gözleri ?
[İ. Aydın]
Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini. Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni.
[P. Auster]
Bir kadın söyleyeceği çok şey olduğu halde susuyorsa, erkek artık tüm şansını kaybetmiştir.
[P. Neruda]
"Düşmanının bilmesini istemediğin şeyi dostuna söyleme."
[Schopenhauer]
Yalnız "biri" olsun isterken, "yalnız biri" oldum istemeden.
"Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi ?"
[Mevlana/Rumi]
"Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir."
[Bob Marley]
"Hayatta herşeyini bir kişiye bağlama. Çünkü onu kaybedersen, herşeyini kaybedersin".
[Can Yücel]
"Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez."
[A. Capus]
Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun".
[Murathan Mungan]