Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
emegı gecen herkese tesekur ederım
hepsii çokgüzel yüreginize sağlık
Emeğe saygı sper olmuşlar...
DAHA ONCE DJLİK YAPMİS VEDE YENİ DJ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR AANIYOR... İRTİBAT İÇİN emreskg@hotmail.com
www.busefm.somee.com
_M_E-R_T_, kardeşim tşk ediyorum çok güzel olmuş ama ben bu giflerin yerine kendi sitemin gif'ini kullanmak isterdim onuda yapamıyorum.Lütfen kardeşim Rap-İstek FM'e bir gif yapın N'olur :cry:
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
DjRiDo, çok güzel olmuşla inş photoshopta GİF yapmayi ögrenince bende bu sayfada bisiler sunmaya calisacagim
slm
slm arkadasım gerçekten çok güzel olmuş eline saglık bu şekilde dj ismi yazabilirmisiniz canlı yayın dönen gifden yaparsan sevinirim
isim Kaan olacak şimdiden tskler
PAYLASIMİCİN TESEKUREDERİM
hepsi cok güzel olmus elinize saglik
elinize saglik hepisi süper olmus
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil,ulaşamadığı arzulardır...!
kardes cok guzel yaziyorsunuz birde bana rica etsem.aydost_fm canli yayin yazabilirsiniz.tresekkur ederim.
Ivan, ve AYDOST_FM, http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=62958#62958 bu linke tikla masum masum ablamiz yardimci olacaktir size :up:
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
Cok tskler, emegine saglik kardesim...
GIFLER ÇOK GÜZEL EMEGINE SAGLIK GENÇLIK DEVAMINI DILERIM
www.karadenizin-krali.tr.gg