Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ne çok yalan söyleniyordu yeryüzünde;
sözle, yazıyla, resimle ya da susarak. . .
Yusuf Atılgan
Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır.
Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor....
"Kadınların 100 sırrı varsa eğer, Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez".
A. Huxley
“Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti!...”
Özdemir Asaf
Önemli olan yaşamak değildir, başarmak hiç değildir. Önemli olan insan kalmayı becerebilmektir .
G. Orwell
Kural bu: En çok seven, hep en önce terkedilir. Unutma; vedalar acıtsada, bazen gitmek gerekir..
Can Yücel
''Piskopatlıkla alakası yok. Senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.''
Donnie Brasco (1997)
Birlikte gülüyorsanız; mutluluktur, birlikte ağlıyorsanız; dostluktur, ama birlikte susuyorsanız bu AŞK'tır.
Marquez

Mutluluğunu sat bana çocuk! Ne kadar şeker istersen veririm sana..
“Bazen anılara en çok yakışan elbise,
birkaç damla gözyaşıdır, unutma...”
[Yılmaz Odabaşı]
Dün bi şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim. Söylemek ne kadar acıtsa da; "Ben seni çok özledim".
Ceyhun Yılmaz
“Ey ''YAR'' Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ;
Yüreğimin dibine kadar yolun var...”
[İskender Pala]
Bazı insanlar onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba. Ya da öyle bir şeydi, tam dinlemedim.
Bob Dylan
"Yanımda mutsuzsan eğer, benden uzakta mutlu ol..." diyebilecek kadar seviyorum seni.
İclal Aydın
Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba.
Ben her bahar aşık olmam ama her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç.
Ama olsun... İstemek de güzel....
Can Yücel
Hani derler ya 'ben sensiz yaşayamam' diye, İşte ben onlardan değilim. 'Ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım'
Nazım Hikmet Ran
Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: "Lafla adam olunmuyor".
Y. Erdoğan
Aslında İnsanlar, sadece dua ederken dürüsttür.
B. Saban
Yalnızım... Çünkü herhangi biriyle değil, beklediğime değecek kişiyle devαm etmeliyim bu yolα.
Can Yücel
"Kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar".
M. Longston