Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
çok teşk ederim emeğinize sağlık..
rica ederim güle güle kullanın
selam ben dj eft@ly@ ve dj zeynep adınada renkli ve hareketli olursaa ve bir kaç tane olursa sevinirim. Şimdiden çok teşk ederim....
çok teşk ederim emeğinize sağlık..
rica ederim güle güle kullanın
Dj Yazisi
KOLAY GELSIN IYI CALISMALAR DILIYORUM.SIZDEN RICAM ŞİİRLİ DJ YAZISI YAZABILIRMISINIZ.DJ AZIZ OLUCAK.DJ AZIZ IYI DINLEMELER YAZSIN .ICINDE SİİRDE OLSUN.SIMDIDEN TESEKÜRLER EMEGINIZE SAGLIK
KOLAY GELSIN IYI CALISMALAR DILIYORUM.SIZDEN RICAM ŞİİRLİ DJ YAZISI YAZABILIRMISINIZ.DJ AZIZ OLUCAK.DJ AZIZ IYI DINLEMELER YAZSIN .ICINDE SİİRDE OLSUN.SIMDIDEN TESEKÜRLER EMEGINIZE SAGLIK
gifleri hazirlayan arkadasimizin olanaklari olcusunde isteginizin mumkun olabilir
dj isimleri hazirlanacaktir eminim fakat gifli siir imkani olan gonullu birisi cikarsa mumkun olabilir..
atilla_ky, eline sağlık.. Çok teşekkürler allah razı olsun.
atilla_ky, eline sağlık.. Çok teşekkürler allah razı olsun.
GÜLE GÜLE KULLANIN SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN
yazılan isimler buraya nasıl ekleniyor onu çözemedim
yazılan isimler buraya nasıl ekleniyor onu çözemedim
cevapla yada cevp vermek istediginiz kisinin mesajından alıntı yaparak cevap cayfasına geciyorsunuz. aracların olduhu panelde resimleke butonu var (gunesin batısını andıran resimli) onatıklayınca pencere acılacaktır. aldıgınız url yi o pencereye yapıstırp enter yapınız eklenmis olacaktır.
not: arama moturuna tema eklemek yada resim eklemek yazrsanız. sze resimli anlatımla daha kolay olacak bir saydan yararlanabilirsiniz
67ömürcan67 (Bugün, 16:00)
Dj Ömür Dj Sezay Dj Seden Dj Burçin Ayaz-Geceler yazdirabilirmisin kardesss ben msz yazamiyorm
arkadas kilitli konuya yazmak istemis..
Radyo Yazilari
SLM ARKADASLAR..RADYOM İÇİN.(.DJ CERENN SİZLERLE--KEYİFLİ DAKİKALAR--İYİ EĞLENCELER--KÖRDÜĞÜM..)hareketli yazilar istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.TESEKKÜRLER..
SLM RICA ETSEM BANADA HAREKETLİ YAZI YAZARMISIN SİMDİDEN TŞK 58*ZARALI SEHERYILDIZI*58 RENK BEYAZ VE KIRMIZI OLURSA SEVİNİRİM
slm
Bir tanede ben istesem FARUK40 olsun simdiden tsk ler
SLM RICA ETSEM BANADA HAREKETLİ YAZI YAZARMISIN SİMDİDEN TŞK 58*ZARALI SEHERYILDIZI*58 RENK BEYAZ VE KIRMIZI OLURSA SEVİNİRİM
GÜLE GÜLE KULLANIN TOPRAGIM. BASKA İSTEGİNİZ OLURSA YİNE YAZIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ. BENIM İÇİN MUSTAFA KUCUK KÖSE DAGI DERLER BUYUK MANZARA CALARSANIZ SEVINIRIM.
Teşekkür ederim toprağım emeğine sağlık şuan onu çalıyorum radyoya beklerim.
http://yurektesin58.tr.gg/
Merhabalar ben zeynep dj ismi istiyorum mümkünse yardımcı olursanız çok sevinirim simdien tesekkürler