Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
arkapLan resminin sabit durması
seLam arkadaslar bi süre yoktum ufak bi kaza geçirdim şimdi tekrar burdayım
Benim şöyle bi sorunum var;
arkaplan resmi sabit kalacak scrollbar'ı aşşağı yukarı hareket ettiğirdimiz zaman sadece sayfanın orta kısmında bulunan örn; butonlar Logo radyo kısmı vs. bunlar aşşagı yukarı inip cıksın arkaplandaki resim hiçbir şekilde oynamasın.
umarım sorunu anlatabilmişimdir bu konuda ne yapmam gerekiyor sevgili arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
|
Source code
|
1
|
<body background="backgorund.gif" bgProperties="fixed">
|
Burdaki
backgorund.gif arkaplanınıza koycağınız resmin url adresi olcak
com.net.org. ücretli sitelerde (Jomla) türü sitelerde ise
Hep aynı mantık.Stil dosyasına
|
Source code
|
1
|
body{background:url(resim.gif) no-repeat fixed;}
|
diye arkaplan ataması yapabilirsin.
This post has been edited 1 times, last edit by "BERATCAN" (Feb 24th 2011, 12:25pm)
yardımından dolayı cok teşekkür ederim
Aşağida Vermis Oldugum Kodun Sayfamda Tiklandiginda Yeni Bir Sayfada Yada Sekmede Acilmasini Istiyorum.
AŞAĞIDA VERMİS OLDUGUM KODUN SAYFAMDA TIKLANDIGINDA YENİ BİR SAYFADA YADA SEKMEDE ACILMASINI İSTİYORUM.
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1303544800_22974_442_0_728_90_9_1_30" type="text/javascript"></script>
yeni bir flash hazirlayip, o flash dosyasinda link'i ayri Sayfada acilmasini (target blank) ayarlamaniz gerekir..
nasıll ?
flashvortex.com diye bi sitede yapdin bunu sanirim orda büyük ihtimal ayarlari vardir... siteyi tanimadigimdan bilmiyorum..
yok ise flash yapmak icin herhangi bir program indirip onunla yeni bir flash yaparak link'i target blank diye eklersin..
swf kabul eden ve direct link veren herhangi bir siteye yada var ise kendi hostuna yüklersin ve indexinde kullanabilirsin..