Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sevgi neydi ? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.. peki ya simdi, bir kaç günlük zevk mi yada 3 günlük menfaatmi ?..
Üstada Sorarlar;
-Akılllı Kadını Nasıl Tanırsın ?
-Konuşmasına bakarım..
............
-Ya hiç konuşmuyorsa..
Üstad cevabı yapıştırır..
-O kadar akıllısına rastlamadım..
*"Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir ?"
*Yalnızım Diye Üzülmüyorum.. Çünkü Biliyorum, Yalnız İnsanın İhanet Edeni de Olmaz ..!
*İnsan düşmekten değil, düşerse "hadi kalk" diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar.
*Beddua edip ağzını yormana ne gerek var Akıttığın gözyaşları ona en büyük bedduadır
ALLAHIM ! DiLimize Hayır SöyLet , ELimize Hayır İşLet; Hakkımızda HayırLısını Nasib Et!.. [Amin]
İnsan ne kadar güzel giyinirse giyinsin,son elbisesi KEFENdir.Ne kadar ev değiştirirse değiştirsin songidip kalacağı ev KABİRdir
Kalbimin yoklmasna 'yok' yazdılar seni. oysa ben geç kalmana bile razıyken. Şimdi hayat dersi devam etmekte, sen ve aklım dışarda.
"Yüreğinin götürdüğü yere gidenlerin yolu, dönüşte psikiyatristten geçer".
Şimdi O' yüreğindeki AŞKI yavaşca yere bırak ve uzaklaş.. Namlusunda ihanet oldukça "AŞK" yakışmıyor sana.
Merhamet karın doyurmaz, ama o, elinde tuttuğun bir dilim ekmeği, Senden daha aç birine vermeyi öğretir sana...
Gerektiği Zaman Ağlamaktan Çekinme. Çünkü Gözyaşları Söyleyemediklerini Söylemek İçindir Sadece.
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir
Çaresizim...Nereye tutunsam düşüyorum.. Hayat öyle bir oyun oynadıki, Palyaçonun dediği gibi, ağlayamadığımdan gülüyorum..
Okşayan eLin kıymetini biLmeyenLer, tekmeLeyen ayağı öperLer..
'Gitmek gerekir bazen fazla yormadan. Daha çok bıktırmadan, eger vaktiyse ardına bile bakmadan..
//can yücel//
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Her zaman aklimizin ardisira gidelim, halkin taktiride, cani isterse ardimizdan gelsin.
-Montaigne-
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-Goethe-
"Onsuz Olmaz Deyince Aklınıza Kim Geliyorsa ALLAH Sizi Onsuz Bırakmasın amin..
Nefes Gibidir Aşk Bir Aldınmı Bidaha istersin... Bakmak Gibidir Aşk Bir Baktınmı.. Bidaha Bakmak Istersin...Acı Gibidir Aşk Bir tattınmı Bidaha unutamassın... Ve Ölüm Gibidir Aşk Bir Öldünmü Bidaha Geri DÖNEMESSIN..!!!
Doğru zamanlarda yanlış insanlara yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkumoldu bu yürek...Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim. Belki de yanlışı silmeye yüreğim...