You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

)))Sibelimben(((

Intermediate

Date of registration: Sep 8th 2006

• Send private message

21

Monday, December 24th 2007, 3:57am

Bencede o son Video hic saglikli degildi... :blink:

Ok ekliyorum... ama hemmen bilmeyin timammi :lol:

KesmeSekeri

Intermediate

• "KesmeSekeri" started this thread

Date of registration: Jun 15th 2007

• Send private message

22

Monday, December 24th 2007, 3:58am

Ana Bursaaaaaaaa...

)))Sibelimben(((

Intermediate

Date of registration: Sep 8th 2006

• Send private message

23

Monday, December 24th 2007, 4:00am

yaaaa.... :x:
ühüüüü... :cry:
olmassskiiii.... banane banane....

melikenalan

Professional

Date of registration: Jun 12th 2007

• Send private message

24

Monday, December 24th 2007, 8:43am

dj seker karamürselilimisin o kadar okudum net söylemisin. kiraz toplamak cok zordur sapıyla almak zorundasındır yoksa bir sonraki yıl ordan sürüm vermez, helede yüksek dalallardan gencken cok keyiflidir en yukarılara cıkmak hele artislik yaparsın.
halama yardıma giderdik köy ekmekleri ve baklavaları müthistir cevizli ekmek ve cocuklar icin icine yıkanıp kabuklu koyulmus yumurtalarla ekmek piser heyecanla acarsın haslanmıs yumurtan ekmegin icindedir dahası sana özel yapılmıstır sevgi vardır, ilgi ocagın basını beklersin yumurtalı ekmegin cıkıcak. çok tesekürler dj şeker.

Date of registration: Dec 2nd 2007

• Send private message

25

Monday, December 24th 2007, 9:05am

saolun paylasimin icin emeginize saglik

djseker

Intermediate

Date of registration: Jul 9th 2007

• Send private message

26

Monday, December 24th 2007, 7:55pm

Quoted from ""melikenalan""

dj seker karamürselilimisin o kadar okudum net söylemisin. kiraz toplamak cok zordur sapıyla almak zorundasındır yoksa bir sonraki yıl ordan sürüm vermez, helede yüksek dalallardan gencken cok keyiflidir en yukarılara cıkmak hele artislik yaparsın.
halama yardıma giderdik köy ekmekleri ve baklavaları müthistir cevizli ekmek ve cocuklar icin icine yıkanıp kabuklu koyulmus yumurtalarla ekmek piser heyecanla acarsın haslanmıs yumurtan ekmegin icindedir dahası sana özel yapılmıstır sevgi vardır, ilgi ocagın basını beklersin yumurtalı ekmegin cıkıcak. çok tesekürler dj şeker.

melikenalan Başlıga baksaydınız kimin karamürselli olduğunu görürdünüz
ben ANKARA ikamet ama ahanda burada benim memleket ben aslen ÇANKIRILI 'YIM bunlar benim memleketimin resimleri

melikenalan

Professional

Date of registration: Jun 12th 2007

• Send private message

27

Monday, December 24th 2007, 8:04pm

:)) kesme sekerine sormustum nik yanlış girmisim :)))ama vesileyle senide tanıdık ya ben böyle bi konuda paylasım yapamamki yasadım hangi sehri resmedem barış manco diyoryaa hemsem memleket nire :))

tarkanbug

Trainee

Date of registration: Mar 31st 2007

• Send private message

28

Tuesday, January 8th 2008, 11:02pm

memleketinle övümelisin hemde ne kadar övünsen azdır bizimle paylastığın için size tesekkür ederiz.SAYGILAR

Dj__OzGuR_

Professional

Date of registration: Oct 25th 2007

• Send private message

29

Wednesday, January 9th 2008, 12:26am

Paylasımın ıcın tesekurler