You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

bugrauzun

Trainee

• "bugrauzun" started this thread

Date of registration: Oct 26th 2009

• Send private message

1

Friday, April 8th 2011, 10:15pm

radyoma kimse giremiyor [edit]

merhabalar arkadaslar radyo kurdum radyomu actım ama kımse gıremıyor sıdı dogru yere koydum devamlı radyo kuruyorum radyo acılıyor ama kımse gıremıyor nedenı nedır aceba bıde ben wındo7 kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım

This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Apr 9th 2011, 10:01pm)

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• Send private message

2

Friday, April 8th 2011, 10:26pm

bugrauzun
adresinizi verirseniz bakabiliriz sorunun ne oldugunu anlamak icin..

SILADA_N

Trainee

Date of registration: Oct 30th 2008

• Send private message

3

Saturday, April 9th 2011, 12:49am

merhaba

bende yeni radyo kurdum flatada gozukuyo ama sitesinde yada ayarlarinda yanlislik yaptim ama ne oldugunu bilemiyorum cok cok acemiyim ilk denemem yardimci olurmusunuz :bilmem: http://ilkelerimizz.blogcu.com/ simdiden cok tesekkur ederim

4

Saturday, April 9th 2011, 1:03am

blogcudan almış oldugunuz siteye radyo iframe kodunu koymalısınız
yada forumda bir indeks begenip İFRAME kodundaki SID nosunu sizin radyo sid nosuyla değiştirip blogcu sitenize eklemelisiniz
şuan sitenizde herhangi bir indeks ekli değil

Önce BURDAN bir indeks beğenin

daha sonra indirdiğiniz indeksin içinde

böyle bir kod görceksiniz..

<IFRAME height=600 width=800 frameborder="0" scrolling="no" src="http://www. flatcast.info/de/Player.aspx?sid=XXXXXX"> </IFRAME>

XXXXXX <<<<< kırmızı ile işaretli yerdeki sid nosunu sizin radyo sid nosuyla değiştirip kaydedin

veya iframe kodunu flatcast'a girdiğinizde Start Stream dediğiniz bölümde HTML CODE bölümüne tıklarsanız almanız gereken kodu orda bulabilirsiniz

alt resme tıkla

This post has been edited 2 times, last edit by "BERATCAN" (Apr 9th 2011, 1:14am)

SILADA_N

Trainee

• Send private message

5

Sunday, April 10th 2011, 8:32am

cok tesekkurker beratcan dediginizi yaptim duzeldi ama site uzerinde reklam var onu nasil kaldiracagim o konudada yardim edermisiniz simdiden tesekkur ederim

SILADA_N

Trainee

• Send private message

6

Sunday, April 10th 2011, 10:25am

reklami kaldira bildim berratcan portala dj girisi aktiveleri nasil yukleycem orda yardim edermisiniz

Anti Biotic

Her Derde Deva

Date of registration: Feb 28th 2008

• Send private message

7

Sunday, April 10th 2011, 12:30pm

reklami kaldira bildim berratcan portala dj girisi aktiveleri nasil yukleycem orda yardim edermisiniz

Eğer adresin yukarıda verdiğin adres ise kullandığın indexte dj giriş butonu zaten çalışıyor.

Bu linke tıklyan ve yayı almak isteyen kişi öncelikle flatcaste nick ve şifresiyle giriş yapmalı.

Sonrasında yayın alabileceğin sid ve şifre kısmı açılır.

SILADA_N

Trainee

• Send private message

8

Sunday, April 10th 2011, 12:32pm

cok tesekkur ederim biraz kenardaymis :)) siz soyleyince fark ettim tekrar sagolun varolun iyi varsinizzzz butun alla turka ya emek verenlerr