Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
yeni eklenmiş bir paylaşım varken çok eski bir paylaşıma yapılan teşekkür nedeniylede yeni konuları kaçırıyorum
"Forumdaki en yeni mesajlar" diye bir bölüm varsa "En yeni paylaşılanlar" diyede olamazmı diyorum.
anladigim kadariyla portalda son eklenen yeni mesajlar haric birde son acilan yeni konularinda gösterilmesini istiyorsun, bu imkan sistemde mevcut ve bundan bir yil evel 1-2 ay aktifdi, sonradan kapatildi, belki ilerde tekrar acilir...
Bende portala baktığımda en alttaki resimler sağ yada sol dar alana alınıp,ortadaki bölümlerde biraz daha daraltılarak oraya son açılan konular bölümü eklene bilir diye düşünmüştüm ve bir öneri olarakta yazmak istemiştim
bu süre icinde cok rahatsiz oluyorsan burdan http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?form=BoardIgnore istemedigin forumlari ignore alabilirsin ve bu forumda verilen cevaplar senin icin portalda görünmez ( örnegin 1-3. secim 2006-2010), toplam 12 forum kapatmis olursun
Sağolun