You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

381

Sunday, March 20th 2011, 8:50pm

emeğinize sağlık isimler çok güzel çok çok tşkr ederim yardımlarınız için iyi çalışmalar

rica ederim iyi yayinlarad kullanın :çakçak:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

sahin_4207

Trainee

• "sahin_4207" is male

Date of registration: Nov 22nd 2010

• 1176704
  • Send private message

382

Monday, March 21st 2011, 1:36pm

dj isimleri

slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin iyiki varsınız her sey icin tesekkürler arkadasım süper calısmalar ben tekrar bir yazı daha isteyecegim ( prenses derya--- prenses---fatos--dj fatos ) olarak degisik renklerde ve sabit hareketli olursa sevinirim simdiden tesekkürler emegine yüregine saglık kolay gelsın

Date of registration: Jan 16th 2010

• Send private message

383

Tuesday, March 22nd 2011, 9:17am

istek

slm gunaydınlar dılerım kardesım senden bır rıcam var bana dj ısmı lazım hareketlı dönerlı dj gülen yüz ve gülen ay bır kacar tane sımdıden ellerıne saglık tskler kolay gele

laçin

Beginner

Date of registration: Dec 14th 2009

• Send private message

384

Tuesday, March 22nd 2011, 5:28pm

dj gif istegi

radyomuzda kullanmak için dj yeliz dj delikız dj çaglar dj ayşenur ve sade ayşenur dj gifleri rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim.. :1alkis:

zeynom0786

Trainee

• "zeynom0786" is female

Date of registration: Dec 20th 2010

• Send private message

385

Thursday, March 24th 2011, 1:09am

selam kırmızı renkte hareketli yazılıp siliniyomus gibi giften dj zeynom sizlerle yazarmısınız tşklr şimdiden kolay gelsin...

roses86

Beginner

• "roses86" is female

Date of registration: Mar 22nd 2009

• Send private message

386

Thursday, March 24th 2011, 8:12pm

dj ismi

slm banada dj_qüL die bi kaç renkli isim yazarmısınız şimdiden emeklerine sağlık

Date of registration: Jan 16th 2010

• Send private message

387

Monday, March 28th 2011, 4:10pm

ricamdırrr

slmmm kolay gelee sızden rıcam olacakk bayadır yoktummm calısmalarını devamlı ızledımm banaa 1 gülen yüz 2 kırcicegim 3 gülen ay dj ismi yazarmısınız rica etsem renklı dönelı hareketlı bır kacar taneee tsler sımdıden kolay geleeee

Date of registration: Mar 30th 2011

• Send private message

388

Wednesday, March 30th 2011, 12:46am

merhaba arkadaşlar ben de dj ismi isticektim mümkünse (efsane_19) (dj *nurtaç) (dj* fatma) (dj_kadir) (dj* mustafa) (dj_hasan_60)(dj_ahmet_60) eyer çeşitli renklerde ve şekillerde olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim..

berfu

Trainee

Date of registration: Dec 9th 2010

• Send private message

389

Wednesday, March 30th 2011, 1:16pm

selam lar hayırlı günler sizden dj ismi ricam olucak efkarınoglu yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

390

Thursday, March 31st 2011, 3:25pm

slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin iyiki varsınız her sey icin tesekkürler arkadasım süper calısmalar ben tekrar bir yazı daha isteyecegim ( prenses derya--- prenses---fatos--dj fatos ) olarak degisik renklerde ve sabit hareketli olursa sevinirim simdiden tesekkürler emegine yüregine saglık kolay gelsın

GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSİNİZ :çakçak:

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

391

Thursday, March 31st 2011, 3:57pm

slm gunaydınlar dılerım kardesım senden bır rıcam var bana dj ısmı lazım hareketlı dönerlı dj gülen yüz ve gülen ay bır kacar tane sımdıden ellerıne saglık tskler kolay gele

gülegüle kullanın linkler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri secin özelliklerde göreceksiniz :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

392

Thursday, March 31st 2011, 4:12pm

selam kırmızı renkte hareketli yazılıp siliniyomus gibi giften dj zeynom sizlerle yazarmısınız tşklr şimdiden kolay gelsin...

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM İSTEDİGİNİZ GİBİ OLMUSTUR. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

393

Thursday, March 31st 2011, 4:13pm

slmmm kolay gelee sızden rıcam olacakk bayadır yoktummm calısmalarını devamlı ızledımm banaa 1 gülen yüz 2 kırcicegim 3 gülen ay dj ismi yazarmısınız rica etsem renklı dönelı hareketlı bır kacar taneee tsler sımdıden kolay geleeee

İSTEGİNİZİ YUKARİDAKİ DİGER İSTEGİNİZLE BİRLESTİRİP YAPMISTIM GÜLE GÜLE KULLANIN

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

394

Friday, April 1st 2011, 1:20pm

slm banada dj_qüL die bi kaç renkli isim yazarmısınız şimdiden emeklerine sağlık

güle güle kullanın linkler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri secin özelliklerdfe göreceksiniz :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

395

Friday, April 1st 2011, 1:31pm

selam lar hayırlı günler sizden dj ismi ricam olucak efkarınoglu yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler

güle güle kullanın. linkler resim ustunde sat tıklayın özellikleri secin özelliklerde yöreceksınız :çakçak:

zend

Beginner

Date of registration: Aug 16th 2010

• Send private message

396

Friday, April 1st 2011, 6:50pm

slmlar ben birkaçtane daha dj ismi rica edebilirmiyim ersin,emre,ceren,yeliz. şimdiden çok tşk ediyorum fazla olmasına gerek yok birkaçtane olsa yeterlidir.şimdiden elinize emeginize yüreginize sağlık tşkler.

• Send private message

397

Saturday, April 2nd 2011, 6:42pm

Merhabalar...bende rica etsem Dj ZeYNeP kırmızı pembe mavi ve beyaz.....Dj Hasret Rüzgarı...Dj Su Perisi..Dj KeLeBeK ve Organize işler Fm, Organize işler fm hoşgeldiniz..yapabilirmisiniz..

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

398

Monday, April 4th 2011, 5:09pm

radyomuzda kullanmak için dj yeliz dj delikız dj çaglar dj ayşenur ve sade ayşenur dj gifleri rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim.. :1alkis:

güle güle kullanın linkler için resim üztünde sag tıklayın özellikleri secin özelliklerde göreceksınız :çakçak:

• Send private message

399

Monday, April 4th 2011, 7:19pm

merhaba arkadaşlar ben de dj ismi isticektim mümkünse (efsane_19) (dj *nurtaç) (dj* fatma) (dj_kadir) (dj* mustafa) (dj_hasan_60)(dj_ahmet_60) eyer çeşitli renklerde ve şekillerde olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim.. :S :1alkis: :1alkis: :1alkis: :S

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

400

Tuesday, April 5th 2011, 1:41pm

merhaba arkadaşlar ben de dj ismi isticektim mümkünse (efsane_19) (dj *nurtaç) (dj* fatma) (dj_kadir) (dj* mustafa) (dj_hasan_60)(dj_ahmet_60) eyer çeşitli renklerde ve şekillerde olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim..

güle güle kullanın linkler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri seçin özelliklerde göreceksiniz :çakçak: