Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
yayin yapıyorum dinleyicilere müzik sesi gidiyor fakat ben sesli yayın yapmak istiyorum benim sesim gitmiyor neden acaba?
yayin yapıyorum dinleyicilere müzik sesi gidiyor fakat ben sesli yayın yapmak istiyorum benim sesim gitmiyor neden acaba?
neden acaba ?? :0010:
mikrofonun varmi?
varsa bilgisayara baglimi?
bagliysa dogru yerdemi?
dogru yerde takiliysa bozukmu?
soru üzerine soru, ooo burasi flatcast tamirhane :blush2:
dj mixserde pause tiklayip sarkilari durduracan 10 sn sona talk over tiklayip sesli yayin yapabilirsin anons bitince talk over tiklamdan
pause yide kaldir
buyuk ihtimalle microfonun ses cikisi kisik ondan gitmiyorda olabilir ses denetim ayarlarina gir ordan microfonun sesini biraz ac
slm iyi aksamlar diliyorum,benim bir sorunum var
2-3 günden beri benim radyo ya girilmiyor,hep beyaz sayfa cikiyor,ama flatcast sayfasindan giriliyor,Bir fikriniz varmi aceba,yardim ederseniz sevinirim,
@ serhatlim, iyi aksamlar
Radyonuza Hangi host üzerinden site yaptiniz
veya
Beyaz sayfada Herhangi bir yazi varmi mesela ?
Daha açik bilgi verirmisin...
evet sadece benim radyonun ana sayfasinin üstünde ufak ufak reklamlar var
www.edit link kırık.tk isterseniz bir göz atin lütfen daha iyi bilginiz olur.
serhatlim, Sanırım Host aldiginiz sitede çalisma yada bakim var ...
Yada Html kodlariyla yalnislikla oynadiniz bir kaç güne kadar düzelmezse başka bir serverden kendinize host alin
emeklerinize saglik arkadasim,bana burda bu hostu burda bir arkadas yapmisti,SIT falan vermistim oda bana yapmisti,simdi radyonun boyutuda ufak ne yapacami bilmiyorum,yani bende servenin sifresi falanda yok,
Anliyacaginiz elimiz kolumuz bagli:-))
yeni bir radyo yapmak istiyorum,ama o kadarini yapamiyorum,yani acemiyim daha.
cok cok sagolun arkadasim
slm arkadaslar lütfen yardim edermisiniz?kendime bir sayfa actim radyo numaralarini verdim oluyor simdi,yanil problem radyonun sayfamin icinde cok kücük görünüyor olmasi boyutlarini 600 800 yaptim,ama sayfanin icine yapistirmisim kodlari,radyoyu nasil büyültebilirim
slm arkadaslar lütfen yardim edermisiniz?kendime bir sayfa actim radyo numaralarini verdim oluyor simdi,yanil problem radyonun sayfamin icinde cok kücük görünüyor olmasi boyutlarini 600 800 yaptim,ama sayfanin icine yapistirmisim kodlari,radyoyu nasil büyültebilirim
eger radyonun boyutlarini flatcast admin panelinden büyültdüysen simdide sitenin html bölünden büyültmen lazim.
assagdaki kodu sid numarasini degistirerek kullanabilirsin.
[code:1]<IFRAME height="604" width="804" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=212169" scrolling="no">
</IFRAME>[/code:1]
inci-tanem arkadasim 6o4 804 de yaptim,eger zahmet olmasa bir bakin daha iyi bilgi sahibi olursunuz
www.delalfm.tr.gg
serhatlim, kizma fakat bukadar sacma index görmedim...
her buldugun scripti eklemissin, bir indexde 1 kere <head> olur...
sorununa gelince tabi istedigin boyutlarda gösteremezsin.
radyo kodu dogru olsada radyoyu ekledigin cercevenin boyutunu daha evel 525 ile sabitlesdirmissin...
yardim lütfen,radyo sayfama nasil dj girisi yapabilirim,her dj girisini mecbur ya allaturkaadan yapiyorum ya da baska yerde,
tüm kodlari flatcastin tüm kodlarini yapistirdim,arkadaslar gelince benim actigim radyonun icinde,ama bende öyle görünmüyor yani radyo sayfasi aciliyor
biraz daha aciklik getireyim,su an radyom acik,benim yaptigim sayfada
sorry,but you...... falan yaziyor,radyonun temasini sayfanin icine nasil koyacam onu ögrenmek istiyorum,bir de dj girisini nasil yapmaliyim ki baska yerlerden girisi yapmiyayim
serhatlim, öncelikle Hem yayin Hemde Dj olamazsiniz bu bir
İkinci İstegin ise Forumda mevcut aramayi deneseydin bulurdun...
işte istedigin kodlar...
[code:1] <a href="http://www.flatcast.com/de/WizTakeOver.aspx?new=-1">DJ Girisi</a> [/code:1]
Sitenin uygun biryerine yapiştir bu kodlari
benim flatcast kaldırmam lazım ama ekle kaldırda bulamıyorum arama yapıyorım yerel C GÖRÜNÜYOR ama ordada bulamıyorum flatcast arıyorum var C ama c göremiyorum NpFp41629.dll arıyor hic bulamıyorum ama radyolara giriyorum demekki bir yerlerde var nasıl bulcam onu
melikenalan, yanlis yerde aratiyorsun..
:burda:
iremcik arartım zaten burda ama iste burda flatcast buluyorum fakat programların icinde yok ekle kaldırda yada yerel disk C yok nerden kaldırcam burdan silsem aramadan zarar verirmi sisteme