Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Barda
Demin izledim, pis etkilendim....
benim acilen bir bara gitmem gerekiyor
YÖNETMEN / director
Serdar AKAR
OYUNCULAR / cast
Selim / Nejat İŞLER
Patlak / Hakan BOYAV
45 / Serdar ORÇİN
Nasır / Erdal BEŞİKÇİOĞLU
Çırak / Volga SORGU
Nail / Doğu ALPAN
TGG / Burak ALTAY
Nil / Melis BİRKAN
Sevgi / Nergis ÖZTÜRK
Pelin / Sezen ARAY
Aynur / Meltem PARLAK
Aliş / Şamil KAFKAS
Cenk / Salih BADEMCİ
Barbo / Sarp AYDINOĞLU
Savcı / Eray ÖZBAL
Hemşire / Yıldız DURUCAN
Muayenehanedeki Kız / Didem YALINAY
Bar Görevli / Aytuğ CİVAN
Kayıt Yaptıran Kız / Ece PALAZ
Gardiyan / Aydoğan AKDEMİR
This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Apr 27th 2011, 10:53pm)
Al-Pi, bu filmi bende izledim süper bence :up:
Herkesin izlemesini tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=GwyIuxhXe1A
buda benden olsun :roll:
Hmm izlesem mi ? Pis etikiliyici seylerden uzak duruyom da:-)
Yok ya ben Bee Movie izlicem
Ben bu kadar vah$et iceren film izlemedim.. tiksindirici.. şoktayım ..
Daha bu fragmanlar ne ki drivermaker2005, filmi izlerken deh$ete kapilmamak mümkün degil.. hassas kisilerin kusma olasiligi yüksek (ben kustum)...
Beni daha cok etkileyen sey, bu filmin gercekten yasanilmisliktan bir alinti oldugunun söylentisi.. midem hala bulaniyo.. bu filmi anlatmak mümkün degil..
hala ŞOKTAYIM !
bende merak ettim simdi aksam eve gecim izliyim gerci ben böyle filmlere alıskınım ve seviyorum ama draver okuyunca cokta bos degilmis isledigi icerikli biseyler var demekki bakalım ben ne algılıcam bana ve anlatıcak ben ne bulucam yasama dair sonra tesekür ederim borclu olim.
Filim aslinda yasamda olan vahset gercekleri anlatiyo ama bende Iremin dedigi gibi cok hasas biriyim ve boyle filimleri izleyemiyorum cok etkileniyorum cunki gercek payi oldugunu düsündükce korkuyorum..
Dünyada savasta Adaletsiz sekilde savasan onca mahsun büyük kücük yasli genc ölen insanlar göz önüme geliyor
Ben bu filimi Okumayi tercih ediyorum..(cizgi filimleri izlemeye devam

)