You are not logged in.

harun_omur

Beginner

Date of registration: Mar 16th 2011

• Send private message

361

Wednesday, March 16th 2011, 10:16pm

arkadaşlar yeni üyenizim sizlerden bir ricam olacak dj ismi yazmanizi rica edecem mümkünse dl ömrümsün dj narkoz renk çeşitlerini bol tutarsaniz sevinirim birde url almiyorum fileden alabiliyorum boyutlari 100 altinda olursa sevinirim şimdiden emekleriniz için tşkr ederim iyi çalışmalar

hiko

Trainee

• "hiko" is male

Date of registration: Dec 4th 2009

• Send private message

362

Thursday, March 17th 2011, 3:49pm

dj isimleri

selamlar djmemo_can dj hikmet dj K@R@_GUL yayında iyi dinlemeler hoş sohbetler diler bu nikleri yaparsaniz sevinirim şimdiden tesekkür ederim

zend

Beginner

Date of registration: Aug 16th 2010

• Send private message

363

Thursday, March 17th 2011, 11:41pm

slmlar bikaçtane değişik ayşenur yazısı isteyebilirmiyim dj yazmasın önünde sadece ayşenur olsun tşk ediyorum şimdiden emeğinize sağlık

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

364

Friday, March 18th 2011, 12:25am

ARKADASLAR BİR KAC GÜNDÜR İŞLERİMİN YOGUNLUGU VESİLESİYLE DJ YAZISI İSTEYENLERE YARDIMCI OLAMADIM. INŞ CUMADAN SONRA DJ İSMİ İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLACAGIM. SEVGİ İLE KALINIZ
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

sahin_4207

Trainee

• "sahin_4207" is male

Date of registration: Nov 22nd 2010

• 1176704
  • Send private message

365

Friday, March 18th 2011, 1:32pm

dj ismi

slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin emeginize yüreginze saglık öncelikle paylasımlar icin tesekkürler ben dj papatya dj merve ayrıca dj olmadan papatya ve merve yazıları istiyorum degisik renklerde haraketli ve sabit simdiden tesekkürler emeginize yüreginize saglık kolay gelsin

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

366

Friday, March 18th 2011, 1:56pm

arkadaşlar yeni üyenizim sizlerden bir ricam olacak dj ismi yazmanizi rica edecem mümkünse dl ömrümsün dj narkoz renk çeşitlerini bol tutarsaniz sevinirim birde url almiyorum fileden alabiliyorum boyutlari 100 altinda olursa sevinirim şimdiden emekleriniz için tşkr ederim iyi çalışmalar

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LINKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN NÖZELLIKLERI SECIN ÖZELLIKLERDE LİNKİ GÖRECEKSINIZ :çakça

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

367

Friday, March 18th 2011, 9:25pm

hareketli yazı

cok cok tesekur ederim ellerinize emeginize saglik,harikalr.yine istek te buluncam :P

mumkunse : dj ruya perisi dj. asi prenses .dj sevdam .candamarimsin . dj £sm£r

farkli renklerden olsun ve donen salanan nik olsun (renkler beyaz,kirmizi,mavi,sari,pembe, mor , lila )

simdiden ellerinize emeginize saglik cok cok tsk ederim

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE LINKİ GÖRECEKSINIZ :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

368

Saturday, March 19th 2011, 5:30am

isteginiz yaptım sanırım görmediniz )))

Date of registration: Apr 26th 2009

• Send private message

369

Saturday, March 19th 2011, 5:09pm

merhaba

çalışmalarınız çok güzel bende cevapla butonu yoktu yeni konu açınca çıktı :) rica etsem bana da dj gececi,zeyno,çınar,kral damar,poyraz,dağlar kızı nickleri olurşturabilirmisiniz bir kaç renk olursa sevinirim farklı yazı karakterlerinde.şimdiden teşeekkür ederim emeğinize sağlık.. :1alkis:

gamze1

Trainee

Date of registration: Dec 19th 2007

• Send private message

370

Saturday, March 19th 2011, 6:03pm

ısım

SLM SIZDEN BİR RİCAM OLCAK HAREKETLİ DJ İSMI ALLI TURNAM YAZARSANIZ SEVUNIRIM SIMDIDEN TSKLER

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

371

Saturday, March 19th 2011, 7:46pm

selamlar djmemo_can dj hikmet dj K@R@_GUL yayında iyi dinlemeler hoş sohbetler diler bu nikleri yaparsaniz sevinirim şimdiden tesekkür ederim

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLIKLERI SECIN ÖZELLIKLERDE GÖRECEKSINIZ. :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

372

Saturday, March 19th 2011, 8:18pm

slmlar bikaçtane değişik ayşenur yazısı isteyebilirmiyim dj yazmasın önünde sadece ayşenur olsun tşk ediyorum şimdiden emeğinize sağlık

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENİRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLIKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ. :çakçak:

gamze1

Trainee

Date of registration: Dec 19th 2007

• Send private message

373

Saturday, March 19th 2011, 8:30pm

SLM SIZDEN BİR RİRCAM OLCAK DJ ALLI TURMAN YAZISI YAPARSANIZ SEVINIRIM HAREKETLİ SİMDIDEN TSKLER

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

374

Saturday, March 19th 2011, 8:46pm

slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin emeginize yüreginze saglık öncelikle paylasımlar icin tesekkürler ben dj papatya dj merve ayrıca dj olmadan papatya ve merve yazıları istiyorum degisik renklerde haraketli ve sabit simdiden tesekkürler emeginize yüreginize saglık kolay gelsin

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLIKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

375

Saturday, March 19th 2011, 9:41pm

SLM SIZDEN BİR RİCAM OLCAK HAREKETLİ DJ İSMI ALLI TURNAM YAZARSANIZ SEVUNIRIM SIMDIDEN TSKLER[/quot

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

Date of registration: Apr 26th 2009

• Send private message

376

Sunday, March 20th 2011, 12:33am

dj isimleri

merhaba

çalışmalarınız çok güzel bende cevapla butonu yoktu yeni konu açınca çıktı :) rica etsem bana da dj gececi,zeyno,çınar,kral damar,poyraz,dağlar kızı nickleri olurşturabilirmisiniz bir kaç renk olursa sevinirim farklı yazı karakterlerinde.şimdiden teşeekkür ederim emeğinize sağlık.. :1alkis:

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

377

Sunday, March 20th 2011, 5:09am

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ.LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSİNİZ :çakçak:

This post has been edited 1 times, last edit by "atilla_ky" (Mar 20th 2011, 5:15am)

rebelangel

Trainee

Date of registration: Dec 19th 2009

• Send private message

378

Sunday, March 20th 2011, 12:08pm

dj ismi

slmlar hayırlı pazarlar dilerim..dj ismi olmadan .. CANSU yazarsanız memnun olurum. sadece dönen harflerden mümkünse..kırmızı,turuncu..sarı ..pembe,beyaz renkler de şimdiden tşk ederim..YARADANA emanetsiniz..iyi günler..

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

379

Sunday, March 20th 2011, 4:40pm

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM İSTEDİGİNİZ GİBİ OLMUSTUR. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLIKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSİNİZ. :çakçak:

harun_omur

Beginner

Date of registration: Mar 16th 2011

• Send private message

380

Sunday, March 20th 2011, 5:38pm

emeğinize sağlık isimler çok güzel çok çok tşkr ederim yardımlarınız için iyi çalışmalar