Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
guzel olmus ama resimde kaldsi
sen hep hastanede kal en iyisi cok güzel temalar cıkıyor hehehe
saka tabi benim kardesim hasta olmasın ellerine sağlık canım cok güzel bunlar tam benlik kullanam bari bende radyomda dimi size calarım bunlara özel sarkılar :thx: :thx:
saka tabi benim kardesim hasta olmasın ellerine sağlık canım cok güzel bunlar tam benlik kullanam bari bende radyomda dimi size calarım bunlara özel sarkılar :thx: :thx:
saol bitanecik aplam beim daha güzellerini yapdık ama şifremiz degiştirilmiş
nasıl degiştirildi bilmiyorum ekleyemedim fcpleride ekleyecekdim ekleyemedim :wallb: :wallb:
apla hep hasta kalmamımı istiyon öyle olsun walşa küsdüm :oops:
böööööööööö
xtafkix, şifreler kendi kendine degismez

Şifreni senden baska bilen birimi var diyorum acaba ?
Yada Şifreni dogru olarak girmiyorsun
ohhh be en sonunda ekledim fcp leri hadi sömürün arkadaşlar helal olsun
iyi gümlerde kulanın
xtafkix, fcpleri bizlerle paylastıgın için tşk ederiz :up:
xtafkix, fcpleri bizlerle paylastıgın için tşk ederiz :up:
rica edeirz ne demek her zman zevkle
fcp leri paylastigin icin saol tafki vatandas bol bol faydalansin
ne demek ne demek iyi günlerde kulanın
tafki önceliklee gecmiss olsun kardes Allah acil sifalar versin..temalarin hepsii birbirinden guzell tbrk ederim devaminii bekleriz paylasim icin tskkurler ayrica.. :up:
saol bitanecik aplam beim daha güzellerini yapdık ama şifremiz degiştirilmiş
nasıl degiştirildi bilmiyorum ekleyemedim fcpleride ekleyecekdim ekleyemedim :wallb: :wallb:
apla hep hasta kalmamımı istiyon öyle olsun walşa küsdüm :oops:
böööööööööö
vulla ben öyle bisi demedim sakın hastanede falan kalma iyi ol yeter sen hastanede kaldınmı bizede kafayı yedirtiyon hehehe sen iyi ol bizde iyi oluyoz ozaman
arkadasin süper calismalar bunlar basarini kutluyorum ve devamii diliyorum hakikaten süper saol paylasim icin
arkadasin süper calismalar bunlar basarini kutluyorum ve devamii diliyorum hakikaten süper saol paylasim icin
rica ederim her zaaman zevkle
güzel olmus ellerine saglik
henüz görmedim bir yorum yapiyim, ama genede emek vermisin elelrine saglikkkkkkkkkk