Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Selam Arkadaslar, Yeni oldugum icin Hatalarimi hor görmeyin :up:
tesekkürler harika siteniz var emeginize saglık
Cok güzel temalar var. Zaten kullandigim temalarin cogu alla turkadan aldim. Paylasim icin tesekkürler
yettibe merhaba seni görmek ne güzel iceri gel burdayım sana bol köpüklü be kahve yapım , az sohbet edelim nolcak bu türkiyenin hali

) burda olman güzel.
slm bi sorum olcak radyoma temayı koydugumda ınternet expoler hata verıp kapanıyo bunun nedenı ne acaba ????
slm bi sorum olcak radyoma temayı koydugumda ınternet expoler hata verıp kapanıyo bunun nedenı ne acaba ????
Mure Selam
Firefox la yayin yapmayi deneyin birde Bakalim olumlu sonuc verekcek mi ?
Dostum emeğine çok sağlık valla ben ne zaamandır arıyordum allah razı olsun
slm dilara yazilarini okudum ama sagda asagida güvenlik diyorsun onu anlamadim radyo yayini aldikdan sonrami yoksa normal sayfadami o güvenlik burayi aciklarsan sevinirim tskler
slm dilara yazilarini okudum ama sagda asagida güvenlik diyorsun onu anlamadim radyo yayini aldikdan sonrami yoksa normal sayfadami o güvenlik burayi aciklarsan sevinirim tskler
güvenlikmi ?
izmirlimx35 sende hak vereceksin ki 30 sayfalik mesajlar birikmis, nereyi okudugunu bulamicam özür, fakat "alinti" tiklarsan o kisinin yazisiyla birlikte cevap yazma imkanin olur, benim yaptigim gibi..
cünkü ne istedigini anlamadim :blink2:
Sorun Vista ile Tema yüklemekse (güvenlik denilince bi o geliyo aklima)
bu basligi bir oku:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…tID=39571#39571
böyle güzel bir bilgi için ne kadar teşekkur etsem azdır daha önce actıgımda böyle bir şey cok aramıstım ama bulamamıstım bu güzel oldu ilk bu site cıkıyor tebrik ederim sizi site yöneticileri
temaları kayıt etme
ya ben temayı düzenliyorum kaydet diyorum ertesi gün yine bozuluyor bi fikri olan
Re: temaları kayıt etme
ya ben temayı düzenliyorum kaydet diyorum ertesi gün yine bozuluyor bi fikri olan
difriz'mi var acaba
Re: temaları kayıt etme
difriz'mi var acaba
yav bu difriz ney? yada almancasini söyleseniz? :roll:
sevgili erci difriz bi tür pc koruma proğramı bu proğramı genelede internet cafe lerde kullanıyorlar pc güvenlik açısından oldukça etkili bir proğram ama ev veya office de tavsiye etmem çünkü pc ye hiç bir şey yükliyemezsin yükledikten 24 saat sonra siliniyor yüklediklerin
haaaa oldu simdi anladim ne oldugunu, tesekkür ederim.
herkese slmlarr :mucuk:
:d040: hosgeldin güllüm sanada selam olsun :up:
teşekkür ederim .ellerine sağlık.güzel olmuş gerçekten.