Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
tamam annaştuk...
zati ayçinle melekte kesin buralarda olurlar
kizlar 1 hafta okul tatildi ve ben gezmeyle mesguldum, pazartesi 5 sayfalik dersi ogretmene teslim etmem gerek (daha baslamadim bile)

ama erken bitirirsem soz burda olurum
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Aside gelir belki Engo Dusada gelir.
Ha Ayazla gizli önemde katılır belki yasminde gelirse off amma eğlenceli olur
Ayaz (sondefa fm) en çok şeyine gülüyorum oyunlarda "ya durun yavaş abla" demiyormu ölüyorum gülmekten
ah gencligim ah keske genc olsaydimda okul cikisi cantami kapinin agzina atip top oynamaya kossaydim sonra okulda kısın sinifta ögretmenimiz gelmeden sobayi kaysakta sonra soba borusunu cikarip dumani iceri versek sınıfın içi duman olsada ögretmen geldiginde bizde hocam soba tüttü desek oda bizi disariya cikarsa ikim erkekler ikiye ayrilip kossak o yagmurun altinda topun pesine
seni uzun zaman sonra burda gormek guzel saf

askerligi daha yeni yaptin sayilir genclik demissin, senin yaninda bizim kopruden atlamamiz gerek galiba
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
seni uzun zaman sonra burda gormek guzel saf

askerligi daha yeni yaptin sayilir genclik demissin, senin yaninda bizim kopruden atlamamiz gerek galiba
hala burda olmaniza bende sevindim öyle demeyin insanin bir ruh hali vardir

örnegin benim 86 Sizler gibi 17 degilim
17 dedi kesin benden bahsedio
herkeslere selammmm

ben geldim azcık yazılanları okudum safmen ilk gördüğüm bir nik ama eskilerden sanırım hoş geldiniz yeniden aramıza diyim bende size o zaman
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
hosgeldin asi
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Aside gelir belki Engo Dusada gelir.
Ha Ayazla gizli önemde katılır belki yasminde gelirse off amma eğlenceli olur

Ayaz (sondefa fm) en çok şeyine gülüyorum oyunlarda "ya durun yavaş abla" demiyormu ölüyorum gülmekten
Kim geliyor niye geliyor nasilg eliyor anlamadim ben
))
Evet sensindir ben daha girmedim 17 ye çünkü 16 yım daha...Bakmayın öyle 46-30=16.... 30 yıl olgunluk çağım saydığım için çıkarıyorum
Bu arada İstanbulda lapa lapa kar yağıyorrrr

inşallah tutarda biraz yarın çocuklarımla kartopu oynarız
hosgeldin asi
Hos buldum Zen

tesekkür ederim...
kahvelerde benden olsunmu
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Yeni cafeye gelen herkes hoşgelmiş...
Yasmin,gece uykumuz gelene kadar burdayız diyoruzda tabi misafir falan bir terslik olmazsa

Bana çayda olur

kahvenin fazlası eylomla benim midemizi tutturuyo Asi
olsun hadi yasmin
bugun cezve ve fincan alacam (evde yok

) aksama kahve yapip icecem ve falimi ekleyecem buraya
hepinizden yorum istiyorum ona gore
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Ece gece pireler ucusuyor bende
) gece misil misil uyurum ben
herkes hoşgelmiş...
ablam o karı burayada yolla çabıhhh

gerçi gece kesin gelir orda yağıosa...yaşasunnnn
kahvenin fazlası eylomla benim midemizi tutturuyo Asi
o zaman sizin içinde sahlep olsun
Ya bişi sorcam...
Bende resim eklemk istiyorum ama png hd falan anlamam beğendiğim arşivimde yada sitelerdekilerden...
Şimdi açılmış konuya yazarsam ağırlaşırmı konu mesela yasmin ekliyo sayfa yavaş açılmaya başladı bende...Bide ben eklersem tam ağırlaşacak...
Napa bilirim başka konu başlığıyla açamazmıyım? Mesela Ece'nin seçtikleri gibi

Karışık oraya eklesem fazla görülmemiş resimlerden